Mizerii, Rapid, Sport

Nu suporterii sunt de vina. Conducatorii au avantajat Steaua.

In 2008 eram pe stadion cand, desi conduceam cu 1-0 (gol Sapunaru), Rapid a pierdut meciul cu Steaua cu 0-3 la masa verde. Ani la rand am considerat ca nu s-a facut dreptate in acel meci, dar nu e chiar asa. Eram doar un suporter suparat ca am pierdut un meci pe care urma sa-l castigam. Atunci de vina au fost, la prima vedere suporterii de la tribuna a II-a pentru ca au aruncat cu brichete pe teren, iar arbitrul Diaconu a oprit meciul spre bucuria milogului Lovin.

Aseara, Dinamo – Steaua 1 – 3, meci intrerupt 20 minute pentru torte aruncate in teren de catre suporterii dinamovisti. Din peluza PCH zburau tortele ca artificiile catre portarul Stelei, situatia fiind mult mai grava decat la meciul din 2008. Arbitrul Cristi Balaj a oprit meciul, dar a fluierat reluare acestuia cand lucrurile s-au mai linistit. In teren, Ionel Danciulescu si Marius Niculaie incercau sa-si linisteasca suporterii scandand alaturi de ei Nue Steaua!! Nu s-a mai apelat la comisiile de specialitate pentru stabilirea rezultatului final.

Si in 2008, dar si in 2015 NIMENI nu a solicitat evacuarea suporterilor pentru violente. Nici oficialii echipei gazda, nici Jandarmeria nu au reactionat impotriva actelor de violenta. In ambele cazuri meciul trebuia sa continue, dar fara sprijinul suporterilor din tribuna respectiva. Acestia trebuiau sa fie de mult identificati, amendati si interzisi pe orice stadion. Astfel Steaua nu ar fi castigat ambele meciuri.

Tagged , , ,

1 thought on “Nu suporterii sunt de vina. Conducatorii au avantajat Steaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *