Rapid, Sport

Augh Augh Augh

Aseara am privit cu drag cum o incaseaza dinamo, iar in seara asta sper la o noua bucurie din partea stelei. De CFR Cluj si Poli Timisoara doar amintesc pentru ca si ele doar s-au calificat in UEFA League. Va aduceti aminte cat tam-tam ca avem cateva milioane de echipe in UCL si UL… Asa, si?!! Ne facem de cacao.

clau_golIdeea era insa alta. Ma uitam cum va spuneam aseara la dinamo si ma bucuram ca Rapiduletzul nu a prins anul asta nici o cupa europeana. Pai decat asa, nu mai bine stam noi acasa si ne facem ca vindem echipa unui neamt? Ba da! Nici o emotie, nici un fior… pe vremuri senzatiile de genul asta erau suplimentate cu o bere, dar acum ne abtinem, mergem la sala doar. 🙂 Nu e placere mai mare ca asta… sa-i vezi pe imbecilii astia zmei la cele 4,856 de televiziuni de profil din Ro, iar cand vine testul, teza, examenul adevarat… raman repetenti. E chiar funny!! Augh Augh Augh! :))))))))))))))))

PS: orice ‘comment’ cu privire la faptul ca nu sunt un bun roman, nationalist etc va fi considerat imbecil, deasemenea.

Tagged , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Augh Augh Augh

  1. este vorba de fotbal si nu comentez nimic. Asta poate pentru ca m-a lasat muta accidentul petrecut aseara la intrarea in Baia Mare. Groaznic!!!!

  2. …este vorba de fapt ca domnul zafiu, cu un aer de Mister Rada si alura de Nae Manea…ne lasa sa identificam ca ar fi un pic ingrijorat de soarta echipelor din fotbalul romanesc in cupele europene… Dar uita sa ne precizeze ca domnia sa este purtator de tricou visiniu si fredoneaza dimineatza in baie “glasul rotilor de tren”

    si, fireste, cum altfel, este alaturi de dl Copos George mandru de “bucuria vietzii” 🙂

    Ahahahahahahaha…

  3. Nu vreau sa ma erijez in avocatul d-lui Zafiu, nici n-am acest talent, dar nu cred ca a ascuns vreodata ca este suporter Rapid, din contra ne-a facut si pe altii sa indragim echipa.
    Nu conteaza cine conduce clublul, conteaza starea de spirit a echipei, a galeriei, sa fi alaturi de echipa la bine si mai ales la rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *