PUBLICITATE

Vodafone TV. Cea mai tare experiență și cel mai bogat conținut.

Vodafone a lansat săptămâna asta Vodafone TV, un serviciu inovator, o experiență total nouă pentru consumatorii de televiziune și divertisment din România. Serviciul e adaptat în totalitate noilor obiceiuri de consum și poate fi accesat pe ecranul televizorului, pe mobil sau pe tabletă.

Noile funcții avansate te ajută să urmărești când și unde dorești programele preferate. Nu e vorba doar de filme, ci și de emisiuni tv live sau alte producții. Practic, conținutul distribuit de Vodafone TV e stocat integral timp de 7 zile și poate fi accesat ulterior de pe tv, telefon sau tabletă, fără să pierzi nici un detaliu. Poți face acest lucru în timp real, chiar și în timpul difuzării unui program, pui pauză și revezi un moment de pe același dispozitiv sau de pe altul, cum îți e mai comod.

Vodafone TV face aceste lucruri posibile cu ajutorul primului mediabox 4K. Acesta îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital, cea mai bună ofertă de conținut, flexibilitate și control cu ajutorul funcțiilor avansate și o nouă experiență multi-ecran.

Cu Vodafone TV te poți bucura de cea mai bogată ofertă de conținut (peste 190 de canale) în format 4K, HD și SD, dar și cea mai vastă colecție On Demand (HBO GO, Amazon Prime, YouTube, YouTube Kids, Hopster). Mediaboxul Vodafone TV are integrat acum serviciul Netflix (în urma parteneriatului cu Vodafone din 2015) și îți oferă posibilitatea să urmărești când vrei tu filmele sau serialele preferate. Deasemenea, pentru cei mici, Vodafone TV include Kids App, o secțiune disponibilă cu funcții de control parental.

Obiceiurile de consum s-au schimbat foarte mult în ultimii ani, iar noul serviciu Vodafone TV reușește să acopere toate gusturile publicului, indiferent de domeniu și lasă posibilitatea utilizatorilor să combine oricând transmisiunile live sau știrile cu serviciile On Demand.

Vodafone TV este disponibil pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS și Android.

Detalii complete găsești aici.

Tot săptămâna aceasta, Vodafone a lansat noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienții persoane fizice – Vodafone ONE, continuând, astfel, promisiunea de a oferi servicii complete de comunicare și cele mai bune opțiuni de a rămâne mereu conectați.

De exemplu, abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.

Clienții Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând și pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziționarea unui smartphone.

Găsești toate detaliile aici.

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *