PUBLICITATE

Te muți și câștigi

Mutatul într-o locuință nouă este un moment de mare bucurie dacă reușești asta fără prea mari eforturi financiare care să îți afecteze viitorul. Spun asta pentru că o casă nouă înseamnă cheltuieli semnificative chiar și după ce te-ai mutat. Nu mai adaug aici bătaia de cap necesară ca să intri în legalitate cu toate actele și să te pui de acord cu toți furnizorii de servicii necesare unui trai civilizat.

 

Vă spun asta din proprie experiență. Acum vreo 5 ani am reușit să facem pasul către o locuință nouă și au picat pe mine toate drumurile și formalitățile necesare, astfel încât facturile să nu mai vină pe numele foștilor proprietari.

 

La primul drum am primit bonul de ordine 267. Erau doar trei ghișee deschise și am făcut cale întoarsă instantaneu. Nu îmi venea să cred că am traversat tot Bucureștiul ca să fiu tratat cu un bon de ordine imposibil de respectat.

Al doilea drum, altă companie, nu mai aveau nici sediu acolo unde știam că au, iar la telefon au fost imposibil de găsit. Alți nervi în trafic și zeci de minute cu telefonul la ureche ca să îi rog să le dau niște bani.

 

A fost un calvar toată acea perioadă, deși aveam tot dreptul să fim fericiți că am făcut pasul către puțin mai mult confort. Totul a durat vreo două luni, dar până la urmă m-am descurcat, deși recunosc faptul că un contract a rămas neschimbat până anul trecut pentru că nu am avut nervii necesari să mă plimb de la un ghișeu la altul la nesfârșit.

Chiar mă gândeam zilele astea că ar fi super tare dacă cineva ar inventa o aplicație care să adune toate drumurile noastre, toate orele petrecute pe la ghișee sau toate apelurile nesfârșite la care nu răspunde nimeni. Să vină pur și simplu cineva și să ți le bage în telefon. Așa cum ai o aplicație pentru bancă sau pentru a închiria o mașină, așa cum cumperi un bilet de avion, să poți băga toți funcționarii plictisiți într-un telefon sau o tabletă și să-i pui la treabă, să fie eficienți. Să nu mai tragi tu de ei, ci din contră, să te surprindă ei cu soluții care vin în întâmpinarea problemelor tale.

 

Se pare că am fost cuminte anul acesta și Moșul (unul dintre ei) a venit cu o mega soluție pentru actualii și viitorii clienți Apa Nova – o aplicație care te scutește de statul la cozi pentru că îți rezolvă de la distanță o programare la sediul Apa Nova, îți pune la dispoziție tot istoricul tău (consum, index, facturi), te lasă să plătești fără să mai ai nevoie de internet banking și, în plus, te ajută cu un kit special să testezi calitatea apei pentru casa sau blocul tău. Asta e opțiunea supremă pentru mine și este primul lucru pe care îl voi face în zilele următoare. Primul lucru pe care îl fac zilnic este să pun apa pentru cafea pe aragaz și vreau să știu exact ce consum.

Aplicația Apa Nova e ca o jucărie pentru cei mari, pentru că te ține activ zilnic cu informații despre activitățile companiei, dar și cu Robinetul de premii, o componentă interactivă cu premii oferite de Apa Nova și adresată tuturor celor care au cont în aplicație (proprietari de imobile, administratori de bloc sau chiar locatari ai blocurilor). E suficient un click zilnic pentru a ajunge la premii adevărate, nu doar puncte de fidelitate:

  • 200 de carduri eMag cadou (100 lei)
  • 200 de carduri Băneasa Shopping City (100 lei)
  • 250 de curse gratuite în aplicația Bolt (30 ron)
  • 100 de boxe Bluetooth JBL
  • 5 smartphone-uri iPhone 8
  • 5 tablete iPad Air 3

Sper că ideea de a reveni zilnic într-o aplicație care îți oferă toate informațiile unui serviciu să ne ajute să realizăm că se poate mai mult și mai bine decât am primit până acum. Au trecut vremurile când ne rugam cu săptămânile să primim un serviciu pentru care plăteam oricum. Acum avem totul într-un singur loc. E dreptul nostru să primim acces la toate informațiile, iar dacă avem șansa să și câștigăm ceva, să fie primit.

 

Eu am pus ochiul deja pe una din boxele JBL și sper să îmi surâdă norocul cât mai curând. La mine în casă e bătaie deja pentru cine folosește Robinetul de premii în fiecare zi. Mi-am instalat aplicația pentru iOS direct de AICI. Pentru egalitate de șanse există și versiunea pentru Android – o găsiți AICI. Dacă pun mâna pe premiu vă dau de veste!

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *