PUBLICITATE

Cum mi-am pierdut zambetul

Am intrat zilele trecute in setarile de la Facebook ca sa vad ce vad si ceilalti. Nu fac parte dintre cei panicati ca imi vad stapanii lumii toate miscarile, dar eram curios sa verific daca tot ce spun colegii mei la stiri e adevarat. Este adevarat!e 🙂

Am ramas insa pe Facebook, cu ochii in fotografiile facute in ultimii ani. Am multe amintiri vesele din radio, unele din vacante, dar muzica si Europa FM mi-au marcat ultimii 24 de ani, asa ca e normal ca in fotografiile publice sa apara mai mult radioul. Multe vedete, live in garaj sau live pe plaja, Desteptarea… repere din viata mea.

Si cum ma uitam pe fotografii am realizat doua lucruri:

1. am reusit sa dau 20 de kilograme jos fara sa merg la sala sau sa alerg prin parcuri pana la epuizare. Nu a fost usor, dar cu vointa am atins aceasta performanta.

2. mi-am pierdut zambetul. Imi place sa ma rad si sa ma bucur pentru tot ce e frumos in viata mea. O fac si acum, dar fotografiile nu imi mai surprind zambetul. Cred ca am nevoie si aici de putina vointa.

Radioul e parte din viata mea

 

O bucurie sa te vezi cu Holograf

 

Grasut si vesel

 

Atentie la zambet! Please!

 

Cu Regele

Ultimii ani mi-au demostrat ca daca ai putina vointa poti muta si muntii din loc. Ca ai sau nu posiblitatea sa faci un lucru, ca ai sau nu bani sa iti indeplinesti o dorinta, cu rabdare si vointa poti face orice. Orice.

Zambetul mi-a disparut acum vreo doi ani, atunci cand au aparut primele probleme cu dantura. La inceput lucrurile erau mai putin vizibile, dar cu trecerea anilor problemele s-au agravat si era putina dezordine in fotografiile pe care as fi vrut sa le pun pe Facebook, asa ca la unele am renuntat, iar in celelalte mi-a disparut zambetul, partial sau de tot.

Cum zambeste Lidia nu zambeste nimeni

 

Cu Vlad, pregatiti de Champions League

 

Prin tara cu Europa FM

 

La Live pe Plaja cu fanele Carla’s Dreams

 

Mai slabuț, dar mai tristuț

 

Daca am reusit sa dau jos 20 de kilograme in mai putin de un an, trebuie sa gasesc puterea sa merg la medicul stomatolog ca sa imi pot rezolva si restul problemelor. Si am reusit. Impins de la spate de colegul Vlad, de familie si cu gandul la zambetul din fotografie, am intrat la inceputul acestui an in Clinica Dr. Leahu. N-am rezolvat inca problema, dar am deschis santierul si mi-am mai facut un nou prieten, dr. Ionut Leahu. A fost ferm cand am vrut sa renunt cu mai putin de 24 de ore inainte de prima interventie si mi-a promis ca imi explica punct cu punct de ce nu trebuie sa ne mai fie frica de dentist. Revin cu detalii.

Tagged , , ,

5 thoughts on “Cum mi-am pierdut zambetul

  1. Am trecut prin asta si te inteleg perfect. Cred ca una din cele mai fericite feţe ale mele este in prima fotografie facuta dupa ce am rezolvat ce aveam de rezolvat la dentist :))). Hope you’ll get there too. After all, you are one of my favorite guys.

  2. la exterior , ne este mai usor sa folosim argumentul vizibil , dar , in realitate – cand ne pierdem zambetul – este ceva in interior … am observat la toti care au slabit … nu este de ajuns sa exersam doar vointa … noi avem un suflet ce are intotdeauna nevoie de fericire , indiferent cum actionam la exterior —- numai bine si frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *