Podcast

Dan Bittman*Holograf a pierdut un milion de euro până acum în pandemie

Cum deschide Dan Bittman gura, cum se pornește vijelia. Așa s-a întâmplat și la final de octombrie. A fost peste tot în social media, la radio sau la televiziune. A fost înjurat peste tot, dar puțini colegi de breaslă i-au sărit în ajutor, deși demersul lui vine din lipsa de activitate artistică și ar putea ajuta pe toată lumea.

Holograf a pierdut un milion de euro până acum în pandemie și a tăiat veniturile a sute de oameni, care nu și-au primit partea pentru că trupa nu mai are concerte.

“De 9 luni de zile sunt șomer de lux”.

Spre deosebire de alte interviuri, discuția mea cu Dan Bittman a fost pe pace. Am încercat să aflu ce îl supără și ce soluții are. Tor prietenește i-am adus aminte că a fost consilier la Ministerul Finanțelor și că lumea îl asociază cu PSD-ul de la evenimentul prezentat acum câțiva ani pe o scenă a sectorului 5.

Nu pare să-l aibă la suflet pe Klaus Iohannis (îl imită foarte bine pe parcursul interviului), dar e bun prieten cu Ludovic Orban, de la care a primit invitația de a se înscrie în PNL. A refuzat.

Dan nu rostește nici un nume, dar amintește de mai multe ori de Securitate în acest podcast. Securitatea de ieri e totuna cu cea de azi sau are măcar aceleași obiceiuri.

“Un fost președinte mi-a zis în noaptea alegerilor că dacă îi dă Securitatea 2% câștigă alegerile. Și a câștigat alegerile”.

Vă invit să urmăriți noul meu podcast, indiferent dacă îl îndrăgiți sau nu pe Dan Bittman, iubiți sau nu muzica Holograf.

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *