Podcast

Adi Hădean * În perioada asta se vede mai bine decât în alte situații omul din oameni

Pe Adi Hădean l-am prins zilele astea în timp ce își plimba câinele, unul dintre puținele momente libere din ultima perioadă. L-am urmărit în social media și am văzut că e ocupat. Nici nu mă așteptam să fie altfel pentru că eu nu-l știu pe Adi stând locului. El are mereu un proiect sau zece, e în același timp la restaurantul său, dar și la Cluj, Oradea sau unde mai e nevoie de el, așa că nu mă miră că pune umărul pentru un proiect social exact când e nevoie de un astfel de proiect. Sunt o mulțime de oameni care i s-au alăturat și are în continuare nevoie de ajutor pentru proiectul Activ Social. L-am întrebat de ce are nevoie și mi-a spus că popularizarea acestei acțiuni contează cel mai mult, iar punctual găsim răspunsurile pe site.

Măcar în timpuri de criză, dacă ești bun la ceva, fă aia și gratis.

Altfel, scrie mai mult pe blog decât o făcea în ultima perioadă, pune la cale să scrie o carte, să fie mai activ pe YouTube și va face orice ca să-și păstreze angajații.

Pentru o analiză a industriei de food vă invit să ascultați podcastul – cum stăm, cât de grav e și, mai ales, cine o să reușească să-și revină după pandemie.

În perioada asta se vede mai bine decât în alte situații omul din oameni.

Adi Hădean e optimist în ceea ce privește restaurantul său și mi-a mărturisit care e felul de mâncare pe care îl vom găsi mereu la Meatic București. Ascultă pe blog, Spotify, iTunes sau oriunde dai peste podcastul meu.

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *