Prieteni, Radio

Gasca Zurli – emisiune la Europa FM. Din 3 decembrie.

Titlul spune totul: Gasca Zurli – emisiune la Europa FM, din 3 decembrie 2017. Cel mai tare brand pentru familie si copii din Romania se asociaza cu Europa FM si peste doua saptamani va invita sa va treziti inca de la ora 8.00 in Dimineata Zurli, chiar daca duminica dimineata leneveati mai mult in pat. Din decembrie o sa va treziti cu Mirela Retegan (Tanti Prezentatoarea) si cu Fetita Zurli. Nebunia care intretine mii sau zeci de mii de copii pe scenele tarii isi va face loc in casele voastre la fiecare final de saptamana.

2017 a fost anul in care Gasca Zurli au facut spectacole SOLD OUT in toata tara, asa ca era momentul cel mai potrivit ca Europa FM sa le puna la dispozitie o scena unde sa incapa toti copiii (cu parinti cu tot).

Mirela Retegan si Fetita Zurli

O stiu pe Mirela inca de pe vremea cand Zurli isi gasea locul doar intamplator pe o scena si stiu bine ca a fost singura care a crezut mereu ca dragostea ei pentru copii si pentru spectacol vor ajunge la un moment dat sa innebuneasca o tara intreaga. Stiu si ca prima ei dragoste a fost radioul si ca in ultimul timp nu a mai avut timp pentru el, asa ca a fost doar o chestiune de timp pana cand dragostea Mirelei pentru copii si pentru radio au gasit un difuzor, iar Europa FM e radioul perfect pentru aceasta combinatie.

Nu prea am voie sa va spun detalii despre Dimineata Zurli, dar o sa aveti parte de Dublu sau nimic in fiecare duminica dimineata, parintii vor fi egali in drepturi cu cei mici, iar primul invitat al emisiunii va fi Pavel Bartos, care va veni impreuna cu fetele sale. Sper ca 3 decembrie sa va prinda pregatiti pentru Dimineata Zurli. ­čÖé

 

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *