Radio

Familia Live pe Plaja

Am mai scris despre Live pe Plaja, dar nu am facut niciodata referire la Familia Live pe Plaja. De fapt putem vorbi de familiile Live pe Plaja, familia Europa FM de la radio si familia Europa FM de dincolo de difuzoare.

Despre colegii de la radio stiti deja ca sunt trup si suflet zilnic pentru tot ce inseamna Europa FM, iar evenimentul anual de la finalul lunii iulie este bucuria noastra cea mai mare. Dureaza doar 3 zile (si 3 nopti pentru o parte dintre noi :)), dar ne tine ocupati tot anul. Practic, dupa ce cade cortina, in seara de sambata, gandul ne sta la ce vom face anul viitor. Dar iar vorbesc despre noi, cand de fapt voiam sa scriu despre voi.

Dincolo de lumini, sunet, artisti, scena si toate satisfactiile aduse de Live pe Plaja, cele mai intense momente sunt cele in care interactionam cu ascultatorii Europa FM direct, unu’ la unu’. Mesajul e cam acelasi de fiecare data: “am venit special sa fim alaturi de voi”, “ne-am luat concediu special ca sa fim la Live pe Plaja”, “copiii au insistat sa venim si anul acesta in aceeasi perioada”… Am gasit mesajul asta de multe ori si pe Facebook, inca din ianuarie… “anul asta cand vor fi concertele? Vrem sa ne planificam concediul”…

 

 

Genul asta de interactiune il am de fiecare data cand cobor de pe scena si ma plimb pe plaja, printre voi in timpul recitalurilor. Sunt ultimele zile inainte de vacanta si sunt momentele cele mai potrivite ca sa ma incarc cu energia pe care o aduceti cu voi la fiecare intalnire.

 

 

Cel mai mare merit pentru relatia asta speciala cu voi il are colegul Toader Paun. Teddy e cel care a reusit sa lege cele mai multe prietenii pe plaja Europa FM. Are lipici la copii si parintii revin cu drag pentru interactiunea cu Teddy. Ar putea lejer sa-si deschida o gradinita sau un after-school. ­čÖé

 

 

Anul trecut am reusit sa tinem doar doua din cele trei seri de Live pe Plaja. Vremea a fost total nefavorabila si am fost la un pas sa nu ne vedem nici in ultima seara. Cu toate astea, veniti de foarte departe pentru intalnirea cu Europa FM. Cum sa nu urci de drag pe scena sau cum sa nu deschizi zilnic microfonul pentru un astfel de public?

Vom fi si anul asta pe plaja, pe cea mai prietenoasa plaja din Romania. Vor fi acolo aproape toti colegii mei, aproape toti artistii pe care ii auziti zilnic la radio si cu ajutorul undelor, aproape toti ascultatorii Europa FM. Vom transmite si anul acesta integral spectacolul pe frecventele Europa FM. Ne vom vedea si pe Facebook, Instagram, Twitter… vom fi peste tot.

Europa FM Live pe Plaja nu mai de multa vreme doar un speectacol. A devenit un festival al muzicii romanesti. Cea mai buna muzica de ieri si de azi.

 

Tagged , , ,

1 thought on “Familia Live pe Plaja

  1. Este cu adevărat un spectacol superb, este o mare, mare bucurie, te încarci cu energie pozitiva, cu o bucurie imensa în suflet, care te tine pana în vara viitoare când revii cu drag la acest grandios spectacol. Mii și mii de felicitări și ne vedem peste câteva zile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *