Radio

Deșteptarea. Primii 8 ani.

Azi dimineață, puțin înainte de a se termina Deșteptarea alături de Vlad Petreanu, ne-am adus aminte că fix în urmă cu 8 ani am plecat la drum împreună pentru un nou produs matinal la Europa FM. La vremea respectivă, nici eu și nici el nu mai realizasem programul de dimineață, așa că era ceva cu totul nou pentru amândoi. Eu aveam experiența a 18 ani de radio, iar el venea cu experiența unuia dintre cei mai importanți jurnaliști din România.

Nu reinventam programele de gen, dar ne propuneam să fim serioși atunci când subiectele o cereau, dar mereu simpatici pentru cei care alegeau să se trezească alături de noi. Am râs, am și plâns, am trăit în direct momente importante pentru România, am exagerat uneori, poate am și greșit câteodată… nu a fost cu intenție. Una peste alta consider că ieșim pe plus după 8 ani.

Ne-am făcut mulți prieteni printre ascultători. Sunt unii care interacționează cu noi încă de acum 8 ani. Cu unii dintre ei a fost o bucurie să ne vedem în edițiile prezentate an de an de la mare sau prin numeroasele deplasări din țară. Nu exagerez când spun că ne sunt prieteni. Mă bazez pe faptul că de la ei primim de fiecare dată un feedback obiectiv, fie că e de bine sau de rău, iar relația asta sinceră nu o poți avea decât cu un prieten adevărat.

vivre.ro

Relația bună cu prietenii Europa FM ne ajută foarte mult în structurarea emisiunii și lucrul acesta vine la pachet cu cifre bune în Studiul de Audiență Radio valabil pentru perioada 27 aprilie – 16 august 2020. Peste 930.000 de ascultători sunt alături de noi în fiecare dimineață pe parcursul celor 3 ore de program, cu 70.000 mai mulți față de anul trecut. La orașe facem cea mai bună emisiune între stațiile private, iar în București avem peste 100.000 de ascultători, ceea ce, recunosc, nu visam în urmă cu 8 ani.

Întâmplarea face ca fix astăzi să fiu doar cu Vlad în program, dar să nu uităm că în 2012 alături de noi se afla Monica Anghel. La fel de important e transferul lui Luca Pastia. Nu aduci în fiecare zi jucători de la Real Madrid și se vede în cifrele de mai sus.

Vă mulțumesc pentru că ne sunteți alături, pentru că cereți zilnic mai mult de la noi și sper ca viitorul să ne aducă din nou milionul de prieteni pe aceeași frecvență.

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *