Radio

Cum am făcut primul milion

Acum pot să vă spun cum am făcut primul milion: împreună, cu grijă și cu multă răbdare, cu sacrificii și cu efortul colegilor de la Europa FM.

Tocmai au venit cifrele pentru ultimul sondaj de audiență radio și putem spune că Deșteptarea este emisiunea matinală cu cea mai mare creștere de audiență națională pe parculsul ultimelor 12 luni. Programul de dimineață realizat de Vlad, George și Luca adaugă peste 200.000 de ascultători unici pe frecvențele din toată țara ale Europa FM, ceea ce înseamnă că peste 1 milion de ascultători își petrec diminețile alături de programul matinal de la Europa FM. Deasemenea, Deșteptarea este cel mai ascultat program matinal radio, de luni până vineri, din intervalul 7-10, dintre toate stațiile de radio private din România, fiind lider de audiență – în ceea ce privește cota de piață – în toate orașele țării.

Mulțumim pentru încredere și pentru fidelitate!

Tagged , ,

3 thoughts on “Cum am făcut primul milion

  1. Sunteți Divertis updated! Va mulțumesc pentru diminețile destinse, pline de umor inteligent, cu replici spontane! Va doresc și îmi doresc sa va mențineți la același ridicat nivel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *