Muzica

IRIS ETERNA – Premiera la Europa FM

“Iris Eterna” este cea mai noua piesa a trupei Iris si prefateaza lansarea unui nou album, “Iris 30 de ani. cei ce vor fi”.

Pentru ca un astfel de eveniment trebuie ‘marcat’ cum se cuvine, formatia Iris si Europa FM va invita vineri, 5 octombrie, ora 19.30 la Aeroportul Baneasa la concertul “Iris 30 de ani. cei ce vor fi”.

Pana atunci, Europa FM va invita luni, 10 septembrie, sa ascultati in premiera melodia “Iris Eterna” in cadrul emisiunii Europa Express.

Daca va place trupa Iris si vreti sa le transmiteti un mesaj, o puteti face aici!!

6 thoughts on “IRIS ETERNA – Premiera la Europa FM

  1. IRIS VA IUBESC!!! Sa va vedem si la cea de-a 5o-a aniversare!!! Muzica voastra, reprezinta o perioada a muzicii, de cea mai buna calitate!!!

  2. IRIS ETERNA,IRIS SUPERBA,IRIS MAXIMA. Am auzit noua piesa, la EFM,este la fel sau mai buna?este de la IRIS…nu poti sa faci o comparatie! De ce? Simplu, pt ca IRIS e UNICA!MULTUMIM,IRIS!!! IRIS FOREVER!!!

  3. Din 1999 IRIS a incetat sa fie pentru mine o simpla pasiune muzicala, devenind o stare de spirit, o parte din viata mea. Au scris si vor scrie in continuare cea mai frumoasa si emotionanta legenda a muzicii romanesti. IRIS ETERNA e lacrima si zambetul, deznadejdea si speranta, durerea si gloria celor 30 de ani de muzica, talent si daruire.Un miracol nesfarsit pe care-l voi purta in suflet pentru totdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *