Muzica, Radio

Europa FM Live pe Plaja 2014

europa fm live pe plaja 2014Acum doi ani credeam ca un concert pe plaja e doar un vis si atat. Cu toate astea au venit cu drag alaturi de noi: Holograf, Directia 5, Horia Brenciu, Loredana si Stefan Banica. Am trait senzatii unice pe o plaja care a vibrat la tot ceea ce se intampla pe scena. Zeci de mii de ascultatori Europa FM si-au rupt cateva ore din concediul lor si au venit alaturi de noi.

Anul trecut am repetat figura cu Voltaj, Directia 5, Smiley si Vama. Si a iesit din nou foarte bine. Smiley nu ar fi vrut sa coboare de pe scena, iar Tudor Chirila ne-a dat tuturor emotii (chiar si lui!!) cand a urcat pe schela la “Perfect fara tine”.

Suntem in 2014 si nu vrem sa va dezamagim. Asa ca ne vom revedea pe plaja dintre Venus si Saturn (Black Sea Arena), sambata, 2 august, de la 19:30. Stiu ca o sa faceti tot ce puteti pentru a fi alaturi de noi, stiu ca o sa va luati concediu in functie de concertul Europa FM si mai stiu ca nu trebuie sa va dezamagim. Nu o vom face! Ii vom avea alaturi pe Holograf, 3rei Sud Est, Stefan Banica, Smiley si Voltaj. In plus, primul artist international la Live pe Plaja – Oceana. Marea incepe sa faca valuri…

Tagged , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Europa FM Live pe Plaja 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *