Muzica, Radio

Cel mai bun video al lui Stakka Bo

Voi știți care e cel mai bun video al lui Stakka Bo? Generația mea ar răspunde imediat “Here We Go” pentru că este singura piesă pe care o cunoaștem cu toții. Să începem cu videoclipul, ca să știm cu toții la ce ne referim.


“Here We Go” este de fapt singura piesă lansată de Stakka Bo pentru că de fapt el voia să regizeze videoclipuri, nu să cânte. Dar în 1993 a dat lovitura cu piesa asta și a ajuns chiar pe locul 13 în Marea Britanie. Așa a ajuns ulterior într-un episod din Beavis and Butt-Head sau în jocul UEFA Euro 2004.

În muzică a ajuns din dragoste. La facultate a avut o relație cu fotomodelul Camilla Henemark, cântăreață la Army Of Lovers, ea fiind cea care l-a introdus în show biz. Ulterior a rămas la prima dragoste și a semnat videoclipuri pentru Cardigans, Madonna, Kylie Minogue, All Saints, Robbie Williams, Beyonce, Lana Del Ray sau David Bowie.

Cine ar fi crezut toate astea despre Stakka Bo, un one-hit wonder? Dar săptămâna trecută când făceam documentarea pentru emisiunea “90 pe oră” cu piese de party, m-am hotărât să folosesc “Here We Go”. Așa am ajuns să amintesc de suedezul ăsta despre care nu mai știam nimic. Și acum surprizăăă… Pe Stakka Bo îl cheamă Johan Renck, nu a continuat să fie un looser în muzică, dar a rămas în show biz ca regizor și a câștigat anul acesta un premiu… Emmy pentru Cernobîl. Mă bucur tare mult că nu a insistat cu muzica și a făcut mereu ce i-a plăcut cel mai mult. Bărbosul îi răsplătește pe cei care nu fentează viața.

Tagged , , , , ,

1 thought on “Cel mai bun video al lui Stakka Bo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *