Muzica, Radio

90 pe ora

Am mai scris despre anii ’90. Am fost chiar până la Cluj pentru anii ’90. Interacțiunea mea cu muzica acelor ani e firească pentru că sunt anii în care am crescut și în care mi-am început aventura numită radio. Primele piese cărora le-am dat play sunt cu East 17, Gabrielle, Capella sau 2 Unlimited. Nu schimb niciodată radio-ul în mașină dacă e o piesă din ’90 și aș da orice să mai am timp să ascult albume cu muzică așa cum o făceam în anii 90. Snap nu înseamnă doar “The Power” sau “Rhythm Is A Dancer”, Vanilla Ice nu înseamnă doar “Ice Ice Baby”, iar Elton John nu a lansat doar “Sacrifice” în anii 90. E atât de multă muzică mișto din acea perioadă încât am putea face o emisiune la radio în fiecare seară, nu doar miercurea. Și pentru că am ajuns la seara de miercuri, sper că nu mai e pentru nimeni o surpriză ca fix la mijlocul săptămânii, de la 21.00 puteți asculta la Europa FM ce e mai bun din muzica anilor 90. Scormonim prin clasamente, căutăm piese uitate de multă vreme și apelăm și la prieteni să ne ajute dacă e nevoie.

Ediția din seara asta adună la un loc artisti italieni care au avut succes în anii 90: Eros Ramazzotti, Andrea Bocelli, Toto Cutugno sau Laura Pausini. Surpriza vine spre finalul emisiunii… când vă invit să descoperiți artiști despre care nu cred că știați că sunt italieni pentru că au cântat în engleză sau germană. O să vă placă.

Playlistul emisiunii este disponibil imediat pe pagina Europa FM, dar începând de astăzi am realizat un playlist special 90/h pe care îl găsiți pe Spotify și pe care să-l puteți asculta foarte ușor. Așa o să fim mai mulți cei care ascultă muzica anilor 90. Obligatoriu FOLLOW la playlist, iar eu îl actualizez săptămânal.

Vă aștept cu drag pe unde radio!

Tagged , , , ,

2 thoughts on “90 pe ora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *