Amestecate

Tu ce mananci luna asta?

Din cand in cand Mega Image lanseaza cate o colectie de cartonase, stickere sau pop stix-uri (cum e acum) care iti schimba viata. Da, da, nu exagerez. O fac si alte super marketuri, dar cea de la Mega ma afecteaza cel mai mult. De primele tentative am scapat pentru ca Alexandra era mica, dar ulterior a devenit o responsabilitate sa-i fac rost copilului de intreaga colectie. Am avut o tentativa sa scap la un moment dat, dar colegii de scoala isi luau cataloagele si au pus presiune pe copil, iar acesta a cedat, trebuia sa fie in rand cu lumea. Asa ca am acasa colectiile lansate in ultimii 5-6 ani si sper ca peste ani sa valoreze multi bani, exact ca in Pawn Stars. 🙂

Schimbul de pop stix-uri de la scoala s-a mutat si la serviciu, asa ca schimburile cu colegii sunt la ordinea zilei. Luca are doi baieti dibaci care au terminat actuala colectie, dar au acceptat un schimb avantajos pentru Alexandra. 🙂 Vlad vine si el din cand in cand cu o mana de cadouri de la Mega.

Dar ce legatura are asta cu mancarea sau cu ce consumam noi in aceasta perioada? Are. Pentru ca pop stix-urile se dau in functie de produsele pe care le cumperi, in functie de produsele marcate la raft primesti unul sau mai multe pop stix-uri, iar bucuria sau dezamagirea copilului depind de un lapte batut, o branzica, un lapte sau o sticla de Pepsi. Si aici nu intra toate sortimentele, ci un anumit lapte batut la 250ml, un lapte bio, o branzica 2% grasime sau un Pepsi Max. Mai poti lua stickletti de la Chio, Magura cu ciocolata, biscuiti cu animalute (imi scapa brandul), dar si hartie igienica Zewa cu musetel. Zewa cu lavanda nu e in promotie. Cu alte cuvinte, Mega Image reuseste sa-mi controleze intrarile, dar si iesirile apeland la slabiciunea copilului pentru jocul lor.

Acesta nu este un articol publicitar, la fel cum nu vreau sa ma intelegeti gresit cum ca as fi suparat pe campania Mega Image. Voiam doar sa stiti ca zilele astea sunt mai mult pe lactate si hartie de calitate. Musetelului i se mai spune si floarea raiului – pentru puterile sale de a vindeca orice suferinta.

 

 

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *