Funny, Prieteni

Un trio formidabil

Vlad pleaca primul in cursa. Startul e bun si in doar cateva fractiuni de secunda nu-l mai vedem. George pleaca imediat in urmarirea acestuia. ‘Cate de greu poate fi sa-l prind din urma? A condus un post tv, nu are de unde sa stie cum se conduce un kart’. Ciuclaru alimenteaza ultimul, dar pleaca in cursa cu cele mai mari sperante: ‘Maaare lucru sa-i ajung din urma! Am cel putin 30 de kile sub astia doi’.

Cu ochii pe masina lui Vlad abia apuc sa-i vad pe oficialii cursei agitand steagul albastru, semn ca cineva trebuie sa ma depaseasca. Ciuclaru trece in mare viteza de mine!! Experienta de playstation isi spune cuvantul. Asa as fi relatat intrecerea noastra in trei de saptamana trecuta de la AFI. Nu a fost greu sa ajungem pe pista, orice gasca de baieti si-ar fi dorit asta. E nevoie de putina imaginatie si o sursa de inspiratie.

un_trio_formidabil_1

un_trio_formidabil_2

Avem si rezultatele cursei, dar de data asta nu-mi permit sa recunosc cine cu ce masina a concurat. In final toti am avut de castigat, ca intr-un trio perfect: eu sunt insa singurul care a realizat un tete a queue. De fapt doua. Iar Vlad si Bogdan au impartit titlurile de cel mai rapid si cel mai depasit de pe pista. Daca va spun ei cine ce premiu a primit e ok, daca nu merg cu secretul asta in mormant.

un_trio_formidabil_3

un_trio_formidabil_4

Ne-am grabit sa iesim de pe pista pentru ca aveam rezervare la… modelaj in lut. Cand stai in trei la o masa in mall nu esti neaparat cu gandul la ce am putea manca impreuna, desi sursa de inspiratie e delicioasa. Stiu ca v-am facut curiosi, dar am vrut sa verificam cu ochii nostri informatia ca undeva in buricul Bucurestiului, tot mai multi corporatisti modeleaza lut cu mana goala. Defect profesional – am decis sa verificam din trei surse… noi trei. Am sperat ca la fata locului ne asteapta Demi Moore (exact ca in Ghost), dar nu a fost chiar asa. Gazda noastra a compensat insa cu multa rabdare in fata a trei novici in modelarea lutului.

un_trio_formidabil_5

un_trio_formidabil_6

Trebuie sa recunoasteti ca ne-am descurcat si noi destul de bine, nefiind practic aproape nici o diferenta intre modelele alese si ce am facut noi.

un_trio_formidabil_7

un_trio_formidabil_8

Nu avem un castigator nici in aceasta incercare, singurul lucru care merita mentionat e ca eu am terminat totusi primul. 🙂 Vlad a fost singurul cu doua fetze, iar Bogdan si-a ales o vaza mai… mica. 🙂

3 ore mai devreme.

un_trio_formidabil_9

Ne-am lasat inspirati de un pic de branza Cheddar, ceva rosii si o lipie bine rumenita. In doua cuvinte: Crispy Meltz. E triunghiul perfect, acompaniat in grupul nostru de glumele lui Ciuclaru, rasul meu politicos si intelepciunea lui Petreanu.

A fost o zi altfel, departe de radio, playlist, telefoane etc. Pentru Bogdan a fost o minune sa nu mai schimbe scutece cateva ore, eu am iesit prima data ‘’cu baietii’’ de cand m-am insurat, iar Vlad s-a simtit ‘’ca la 20 de ani’’. 🙂

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *