Mizerii

Sorin Oprescu si pasajul = Baba si mitraliera

Sorin Oprescu si pasajul Baba si mitralieraTrec zilnic pe la Piata Presei din Bucuresti. Dimineata, pe la 6.40 e destul de liber. Dupa 17.00 traficul e mult mai aglomerat, dar e ok. Semaforizarea din intersectie e destul de buna, iar traficul fluid pana la urma la orice ora. Am crezut ca lucrurile se vor inrautati dupa ce au facut pasajul de langa aeroportul Baneasa, dar nu a fost chiar asa.

Am trait doua momente majore in traficul din Bucuresti: refacerea liniei de tramvai de pe Stefan cel Mare – minim 1h dus, 1h intors pentru un drum de 10 minute; pasajul de la Baneasa – o gaura pe sub o intersectie pentru care aproape 2 ani am facut mai bine de 1h dus si la fel la intoarcerea acasa pentru un drum de 6 minute.

Asa ca nu mi-am dorit niciodata pasaj la Piata Presei chiar daca asta ar fi insemnat un trafic mai lejer, cel putin la revenirea acasa.

Revenind la pasaj si la temerea mea in ceea ce priveste termenul, primul afisat a fost 18 ianuarie 2015. Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Prin februarie, doctorul-primar sau primarul-doctor… ma rog, mistocarul asta de la Primarie a spus ca in primavara e gata.

Prin aprilie, purtatorul de mandat de primar a iesit la tv, mandru ca termenul de finalizare va 1 mai.

Suntem in 2 iunie, iar in urma cu 3 zile un reporter isi incerca norocul, doar-doar vom primi o data de la Sorinel Pustiu’. “Nu va dau. Pot sa va dau data mea de nastere”, a glasuit intaiul om al Bucurestiului. Dar nu mai bine anticipezi matale data de finalizare… a mandatului?

Intre timp la Piata Presei santierul s-a mutat in strada si se circula ca porcul.

sursa foto: Agerpres

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *