Amestecate

La film

Am fost week end-ul acesta la film. Am ales Hollywood Multiplex, desi nu mai facusem greseala asta de multisor. Pentru ca dupa film aveam de gand sa ramanem in zona, am hotarat sa trecem cu seninatate peste aglomeratia de la cele 3 case de bilete deschise, desi ar fi putut fi 6. La un moment dat am ajuns ‘in fata’ si aproape lesinasem de placere ca urma sa scap de chin si sa intram la film… Mi-am revenit repede cand “casierita de profesie” mi-a transmis ca la filmul solicitat mai erau bilete doar in primele 3 randuri. A urmat un moment de cumpana, alungat de vocea casieritei de la ghiseul vecin care le spunea unor tineri ca pentru acelasi film are locuri in randul 3 sau 11. Explicatia parasutei din fata mea a fost ca aia e o casa unde se elibereaza bilete doar celor care aveau rezervare… hmm… cu 10 minute inainte de film!?! “OK” am zis… si am plecat. M-am mutat la cel de-al treilea ghiseu disponibil si cu doar 5 minute inainte de inceperea filmului am gasit bilete pe radul 12. Urmarea… greu de povestit, stiu doar ca am fost la un pas sa fiu predat organelor de ordine.

Pana la urma am reusit sa intru la timp astfel incat sa vad filmul, dar am decis sa nu mai fac niciodata experiente pe banii si nervii mei. Acela a fost un loc in care acum cativa ani speram ca lucrurile se vor schimba si ca vom recupera din timpul pierdut fata de occident, dar uite ca s-a “romanizat” si el, iar sperantele sunt tot mai departe.

Cred ca pe viitor o sa astept filmele noi pe DVD sau la televiziunile autohtone. Cred ca voi fi mai in siguranta.

3 thoughts on “La film

  1. GEORGE, nu esti singurul care a patit asa ceva… asa ca …”relax…take it easy”…

  2. Iti recomand cinematograful “Cinema Pro” din Piata Universitatii ! 🙂 Eu merg numai acolo si niciodata nu am intampinat vreo problema.. sala e 3 sferturi goala, asa ca poti vedea filmul in liniste ! Plus ca e si destul de ieftin ! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *