Amestecate

Cu Adriean Videanu prin Bucuresti

Cand a sunat ceasul la ora 5.00 am crezut ca mi-a cazut o macara in cap, dar… aveam intalnire cu Primarul General si nu o puteam rata.

Ideea colegilor mei de a transforma primarii in reporteri a fost geniala!! Asa ca, insotit de Ionela Tudor am dat bice imediat dupa interventia in Jurnalul de dimineata de la ora 7.00.

Nu sunt un fan al primarilor, al politicienilor in general, asa ca mi-a fost frica sa nu-mi sara mustarul la un moment dat, asteptand un raspuns concret si primind un bla-bla, dar a(m) avut noroc, discutia nu a degenerat. Am vorbit despre Parcul Bordei, borduri, traficul infernal din capitala, pasajul Basarab, borduri, scoli, proiecte, borduri, investitii, borduri, fotbal, politisti, REBU, apa, gaze, Basescu si, inevitabil, borduri.

Are un stil interesant de a vorbi si te imbarliga relativ usor, dar pentru ca nu intentionam sa mutam muntii din loc calatoria noastra s-a transformat intr-o discutie prieteneasca despre cele bune si cele rele din Bucuresti.

Ora de trezire ma trimite fix in acest moment catre acasa, dar sper sa fiu mai inspirat maine… poimaine… pana una alta va invit sa vedeti o parte din fotografiile facute azi prin Bucuresti alaturi de Primarul General, dar si din studioul Europa FM (live in ‘Desteptarea’ cu Bogdan Miu).

La Jurnalul de dimineata La Jurnalul de dimineata cu Ioana Mihalcea si Gabriel Butnaru Pasajul Basarab Pasajul Basarab cu Ionela Tudor Pasajul Basarab in direct la 'Desteptarea' Ionela Tudor si Adriean Videanu in fata Primariei Generale

3 thoughts on “Cu Adriean Videanu prin Bucuresti

  1. Am auzit, de dimineata,in Desteptarea cu Bogdan,discutiile cu primarul general al capitalei,dl.Adriean Videanu…te-am auzit si in trafic pe tine,George, tot cu dl.primar,cu toate ca nu sunt din capitala.Mi-a placut, ca stie sa poarte o discutie(dialog),a stiut sa se faca, cat de cat, inteles.Sincer, mi-a lasat o impresie buna! Eu ma intreb daca vine dl. Vanghelie,ce dialog ve-ti avea, cu el?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *