Amestecate, Prieteni

Cel mai tare Revelion

Intotdeauna ma las inspirat de fete misto. La fel fac si azi, in ultima zi din an, cu gandul la cel mai tare Revelion (de care imi aduc aminte). 🙂 Sunt cateva pe care nu le voi uita niciodata:

– Praga. Erau -19C, iar noi am platit 100$ fiecare pentru o noapte intr-un restaurant unde o doamna a cantat aproape non stop la pian. In plus, nimic din ce am primit de banii astia nu era comestibil. E insa anul in care ne-am cunoscut cei mai buni prieteni.

– Larnaca. In Cipru a fost prima iesire impreuna cu Laura, viitoare mea sotie. Am stat jumatate de ora la masa festiva unde cateva cupluri de romani se laudau cu ce vaze si alte casabile au cumparat de pe unde au fost, toate scumpe si inutile… Pentru ca nu aveam back-up am cumparat o sticla de Martini (pahar cu pahar – de la bar) si “o vaza” de Coca Cola si am parasit ringul. 🙂

– Paris – orasul luminilor. La miezul noptii Parisul a fost in bezna in urma unei pene de curent. 🙂 Ne-am retras intr-un bar la subsol, unde am gasit niste ucraineni simpatici si eram sa “ne luam la omor” cu o romanca.

– Bucuresti. Radio 21. Cred ca era 1998 sau 1999. Nu-mi mai amintesc nimic. Fotografia e martorul meu ca am fost la fata locului.

Si au mai fost cateva, dar nu mai stapanesc toate detaliile. 🙂

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *