Mizerii Sport

Lacatus = prim ministru

Daca as fi urmarit doar conferinta de presa de dupa meciul steaua – Galatasaray cred ca as fi ramas cu senzatia din titlu. Revarsarea tuturor frustarilor stranse de cand e antrenor in ghencea au facut din Lacatus un politician… asa ca ar putea fi oricand Tariceanu, Stolojan sau Vacaroiu.

Ieri am vazut si un presedinte de tara langa cimitir… Argaseala era pe toate posturile TV de parca se repeta povestea rapitilor din Irak. Si facea si dregea si avea raspunsuri de un inalt nivel al arogantei. Basescu, Iliescu sau Constantinescu poate scrie oricand si in buletinul fostului arbitru.

Peste toti acestia insa… este Dumnezeu… din Pipera. Traieste si el in loja stelei meci de meci. El este Tatal ratingurilor si tirajelor, Parintele ziaristilor pe care nu ezita sa-i mustre pe unde ii prinde. Iar noi ne uitam la el uitand ca avem in fata un nescolarizat. Cu bani, dar certat cu limba romana si cu cei 7 ani de acasa.

Daca uitam de toti acestia… felicitari stelei si bafta la tragerea la sorti de diseara. Daca norocul echipei nu s-a consumat in dubla cu turcii… stelistii vor face mai multe puncte decat CFR Cluj care, apropo… are deasemenea un trio care ar putea conduce lumea.

15 thoughts on “Lacatus = prim ministru

  1. N-am văzut conferinţa şi alte programe..dar ştiu bine. Asta e! Să fie mult bine-n rest şhi sănătate cât cuprinde.

  2. Ai dreptate,Boss…asa este,chiar m-ai facut sa zambesc citind ce ai scris,pt ca este adevarat!!! Una peste alta,,,Felicitari Steaua!!! Cu sansa cu noroc cu ce o fi sa fie, dar sunt acolo si ei…acum sa vedem ce urmeaza!!!
    O zi frumoasa din west! Pupici!

  3. Si ca tacamul sa fie complet mai urma doar sa-i dea afara din sala de conferinte pe cei de la Gsptv ..doar ca “mariei sale ” nu i-a placut un comentariu a unui ziarist de aici.. cred ca despre Decebal Radulescu era vorba
    compotament tipic cu al patronului gigel ..asteapta doar sa-i ” lingi “

  4. Cu puţin timp în urmă,pe tv,gigi,..cânta,se-nchina/doinea,predica.Doar e sărbătoare!!ISUSEE!(am urât gura de rai,piciorul de plai,mioarele,pe bieţii ciobani din pădure,pe semenii mai proşti ca mine!) IARTĂ-MĂ!!

  5. Cum se numeste echipa care este pentru a 3-a oare consecutiv in Liga??? Aaaaa STEAUA se numeste, era sa uit……oare rapiduletul ce o sa faca in Germania??? Eu cred ca o sa mearga in excursie. Apropo George, sa scrii STEAUA cu “s” este o copilarie. Iti urez vizionare pacuta incepand cu 17 septembrie pe PRO TV de la 21:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *