Sport

Imi cer scuze pentru iarna…

Nu exagerez cand spun asta. 🙂 Imi cer scuze pentru iarna pe care o traim impreuna, dar o parte din vina imi apartine. Iarna 2009-2010, cea in care m-am apaucat eu de sala, a fost cumplita si de fiecare data cand ma vedeam cu Diana glumeam pe tema asta spunand ca ninge doar pentru ca m-am apucat eu de sport. Si ningea aproape in fiecare zi in care trebuia sa merg la sala.

Inainte sa revin pe banda, adica acum 2 saptamani, ne-am adus aminte de gluma cu pricina si am reluat discutiile pe aceasta tema fara sa banuim ce o sa vina. Iarna pe care o traim e mai nenorocita decat cea de acum 2 ani, iar eu interpretez acest lucru ca fiind de bun augur. Stie cineva in ce luna se organizeaza Mister Universe si unde se fac inscrierile?? 🙂

Tagged , , ,

2 thoughts on “Imi cer scuze pentru iarna…

  1. ….nu,dam vina pe Voltaj! 🙂
    Eu nu,fiindca iarna e in casuta ei la noi,in Carpati.Brazii imbracati in albele cojoace,si-au dat manutele pe creste,alungand vanturile vrajmase departe,departe…Fulgii prietenosi au impodobit natura,nascand peisaje ce pot fi descrise doar de cei mai dibaci dintre artisti…Iarna are soapta si cantecul ei….numai pentru cei ce stiu a o intelege….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *