PUBLICITATE

Roata de rezerva a acoperisurilor

Ma uitam zilele astea la TV si am realizat cat de importanta e igrasia in viata unui om. Unii si-au recapatat libertatea doar pentru ca spatiile care i-au gazduit au facut condens, mucegai si alte chestii de genul asta, evenimente uzuale in scolile, spitalele sau locuintele ridicate fara sisteme moderne de hidroizolare.

Imi aduc aminte ca trecerea de la vara la toamna/iarna era mereu un spectacol pe peretii exteriori ai apartamentului parintilor mei. Nu puteam decat sa chemam din nou meseriasul care ne explica faptul ca nu exista nici o solutie care sa impiedice un fenomen altfel normal sau poate ca exista, dar e prea scump si nu merita sau nu tine atata timp cat ar trebui.

V-am mai spus ca stau acum intr-un bloc mai nou decat celebrele cutii de chibrituri construite de comunisti si ca singura problema era acoperisul. Am trecut cu brio peste problema pentru ca, asa cum v-am mai explicat, exista solutii intotdeauna. Nu am avut insa niciodata probleme cu izolatia blocului, pentru ca cei care au construit cladirea au stiut ca exista sisteme de hidroizolare moderne. Eu nu as fi stiut niciodata ca sunt locuri care cer umezeala (terasa de la intrare sau fundatia din beton), la fel cum nu mi-as fi imaginat niciodata ca exista solutii pentru astfel de probleme, dar ca acestea au nevoie de mana unui specialist si ca un amator (asa cum sunt multi pe internet) poate da gres, chiar daca foloseste o solutie corecta.

Acum ar fi si mult mai simplu cu foliile hidroizolatoare de la Bramac, care sunt esentiale pentru o hidroizolatie suplimentara, mai ales in cazul acoperisurilor inclinate. Daca intrebi specialistii, le spui panta si forma acoperisului si numarul de solicitari la care trebuie sa reziste, ai rezolvat problema. Colegul Vlad Petreanu i-a intrebat pe cei mai buni. 🙂

Bine, el a mers mai departe zilele astea si a aflat si care sunt avantajele sistemului pluvial Stabicor-M Bramac.

La cat a plouat zilele astea si la ce coduri galbene se anunta, sa stii sa pastrezi functionalitatea acoperisului pe o durata cat mai lunga e mare lucru. Asta e un sistem pluvial metalic, rezistent la diferente de temperatura, coroziune si ultraviolete. Eu stiam ca ultravioletele nu sunt bune, dar singura protectie de care auzisem era crema solara de plaja. 🙂 Ca sa nu umblati bezmetici pe internet, cel mai bine ar fi sa intrebati specialistii.

A venit deja sezonul rece si sper ca nu ati fost luati prin surprindere. Nu sunteti autoritati ca sa patiti asa ceva, dar sunteti siguri autorizati sa puneti orice intrebare legata de acoperisuri celor mai buni. Primiti intotdeauna raspunsuri autorizate si solutii pentru problemele voastre. Mi-a placut mult sezonul asta… am invatat Bramatica, stiinta acoperisurilor, impreuna cu voi.

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *