PUBLICITATE

Cum am intrat in afaceri

Am incercat sa-mi fac propria firma acum vreo 10 ani, dar am renuntat exact dupa primul drum la banca, atunci cand am depus capitalul social. Mi s-a parut un cosmar, erau atatea hartii care trebuiau semnate, disponibilitatea celor care lucrau in banca in a ajuta un nepriceput ca mine era extrem de limitata. Asa ca am renuntat. Nici nu aveam prea multe idei atunci, dar a fost o experienta destul de neplacuta. Eram tare mandru insa de stampila. Nu mai era nimeni ca mine. 🙂

Cum am intrat in afaceri?

Spiritul de intreprinzator nu mi-a disparut, asa ca acum vreo doi ani am reusit sa-mi fac propria firma de care sunt tare mandru. De data asta am si contabila. 🙂 Idei de afaceri nu prea am, dar ma descurc. Visele mele sunt insa destul de scumpe si dificil de finantat, dar nimic nu e imposibil atunci cand visezi frumos. Experientele astea mi-au aratat ca atunci cand simti ca iti e cel mai greu, apare ceva sau cineva care, nu doar ca te scoate din bucluc, dar iti da aripi cat sa atingi cerul.

Ca mine sunt milioane de oameni in tara, firme sau persoane fizice, cu vise sau planuri marete, dar greu de pus in practica fara o finantare pe masura. Pana acum cateva zile nu aflasem de Patria Bank si de solutiile oferite celor care au decis sa plece pe cont propriu, cei care au renuntat la 8 ore de munca pentru 10, 12 ore sau cat e nevoie. Solutii pentru cei cu venituri mici sau foarte mici, pentru oameni simpli, cu bun simt, onesti, cu valori, pentru toti romanii. De la tara sau de la oras, in agricultura sau in servicii, firme mai mari sau mici afaceri de familie, toate au o rezolvare.

Romanii fac multe pentru patrie. E momentul sa faca si Patria pentru ei.

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *