PUBLICITATE

Bani am. Mai am nevoie doar de o idee si o sa am propria afacere.

Viata la radio e frumoasa. De cele mai multe ori e ca un joc, un joc de strategie care te prinde si nu iti mai da drumul. Il joci pana noaptea tarziu si abia astepti sa te trezesti a doua zi ca sa o iei de la capat. Nu ma pot plange de ceea ce fac. Nu cred ca exista job mai creativ, altfel mereu si fix in mijlocul industriei de entertainment. De multe ori prietenii ma intreaba daca sunt platit ca sa ma distrez toata ziua. 🙂 Sigur ca da! Pana la urma e o activitate ca oricare alta, doar ca eu si colegii mei suntem platiti ca sa va aducem zambete, iar cu ocazia asta ne distram si noi. Ce o sa faci cand o sa te lasi de radio? e o intrebare care revine din cand in cand printre amicii mei. Nu am luat in calcul niciodata aceasta varianta, dar o sa ma gandesc. Cand totul in jurul nostru se prabuseste, cred ca am nevoie de un plan de rezerva care sa imi salveze familia. Bani am. Mai am nevoie doar de o idee si o sa am propria afacere. 🙂 Nu sunt foarte strangator,  insa am gasit resurse care sa ma faca sa privesc optimist spre viitor. Dar nu ma las inca de radio.

Nu am stiut pana acum de Programul european pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI). Asta e un instrument destept de finantare la nivelul Uniunii Europene care sustine crearea de locuri de munca si garanteaza protectie sociala adecvata. Definitia asta suna a birou de somaj, dar e despre cei care au curaj sa faca si altceva decat au facut pana acum, despre cei care au curaj sa isi deschida propria afacere, despre cei pentru care nu exista nu pot. Ar putea fi despre noi. Povestea Mienei de mai jos ar trebui sa va faca sa intelegeti ca orice inginer poate face si vinde nuga.

 

 

Vadim e dovada clara ca si Romania are acces la programul de microfinantare si antreprenoriat social. Patria Bank are avantajul ca stie despre aceasta posibilitate si ofera nu doar finantare, ci si increderea ca poti reusi. Creditul fara garantii (Creditul EaSI) face parte din oferta pentru companii, Patria Bank fiind prima banca din Romania care ofera Creditul EaSI pentru mincrointreprinderi.

Poti obtine pana la 110.000 lei fara avans pe o perioada de pana la 60 de luni. Nu sunt necesare garantii reale din partea afacerii tale si nu trebuie sa te deplasezi la banca pentru credit. Patria Bank iti viziteaza afacerea si completati impreuna solicitarea de credit EaSI.

Pare simplu. 🙂 Chiar e simplu.

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *