Povestile Alexandrei

Prima boacana

1 an, 8 luni si 2 zile. De atat a avut nevoie Alexandra pentru a comite prima boacana din cariera. In tot acest interval nu cred ca minunea noastra a ramas nesupravegheata 5 minute adunate, dar aseara habar nu am cum s-a intamplat, dar a ramas de capul ei in sufragerie cred ca 2 minute… Se juca singura cu culorile cumparate de tati si nimic nu parea sa-i deranjeze momentul creatiei. A aparut la un moment dat in cadrul usii cu o figura care spunea totul!! 🙂 Aproape ca ne impingeam unul pe altul spre sufragerie, dar nu aveam curajul sa descoperim ce sta in spatele privirii Alexandrei. Canapeaua galbena pe care mami si-o dorise inca din prima zi in care ne-am mutat impreuna purta amprenta micutei Picasso. Picasso a noastra! Desenele facute cu pixul ne fac sa credem ca Alexandra are si simtul umorului, doar ca mami nu a prins gluma din prima. 🙁 Sper sa nu citeasca azi blogul pentru ca nu sunt sigur ca a trecut peste moment…:)

Am culcat copilul si am trecut la fapte – cu spirt, cu detergent, cu detergent de vase, cu servetele Pampers (nu stiu ce a fost in mintea noastra, doar nu le-a creat nimeni ca sa stergi copilul de pix la fund!!) si am fi incercat noi multe altele, dar ne-am dumirit pe internet ca pentru urmele de pix pe piele e bine sa folosesti fixativ de par pentru ca dizolva pasta de pix. Bune si forumurile de mamici la ceva. 🙂

Singura consolare pe care a gasit-o tati pentru mami a fost ca aceasta nu e ultima boacana a Alexandrei si nici cea mai mare. See you soon!

Tagged , , , , , , , ,

10 thoughts on “Prima boacana

 1. George ! Sa n-o certati pe Alexandra,poate încearcă sa-si arate talentul unui pictor…baietelul meu mi-a zgariat toată mașina…pana la 10 ani trebuie sa-i iertam.

  1. Asta cu pictorul e maxima!! 🙂 Nu o cearta nimeni, doar ii explicam ca nu e frumos si nu ma indoiesc de faptul ca la un moment dat va intelege.

 2. Corect, urmeaza peretii din spatele canapelei (si nu numai).
  Suparare mare la parinti, dar, peste cativa ani, veti povesti cu mandrie – tuturor prietenilor – despre aceasta boacana a ei.
  Draga tatii :)))), creste dar nu se opreste aici! Eu zic sa o lasati macar 5 minute singurica in camera. Un marker ar tine mai bine in manuta, e mai usor de manevrat, e mai evident/strident, permanent :D.
  Sa cresti mare Alexandra si sa le aduci parintilor multe bucurii! 🙂

 3. stai sa vezi urmeaza pereti si la urma cam tot pe unde poate ajunge toti fac la fel cand gasesc creioane colorate

 4. Va veni un moment cind veti vamui toate cadourile, dar absolut toate: ciocolata nu, obiecte care lasa urme (in special colorate), nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *