Prima boacana

1 an, 8 luni si 2 zile. De atat a avut nevoie Alexandra pentru a comite prima boacana din cariera. In tot acest interval nu cred ca minunea noastra a ramas nesupravegheata 5 minute adunate, dar aseara habar nu am cum s-a intamplat, dar a ramas de capul ei in sufragerie cred ca 2 minute… Se juca singura cu culorile cumparate de tati si nimic nu parea sa-i deranjeze momentul creatiei. A aparut la un moment dat in cadrul usii cu o figura care spunea totul!! 🙂 Aproape ca ne impingeam unul pe altul spre sufragerie, dar nu aveam curajul sa descoperim ce sta in spatele privirii Alexandrei. Canapeaua galbena pe care mami si-o dorise inca din prima zi in care ne-am mutat impreuna purta amprenta micutei Picasso. Picasso a noastra! Desenele facute cu pixul ne fac sa credem ca Alexandra are si simtul umorului, doar ca mami nu a prins gluma din prima. 🙁 Sper sa nu citeasca azi blogul pentru ca nu sunt sigur ca a trecut peste moment…:)

Am culcat copilul si am trecut la fapte – cu spirt, cu detergent, cu detergent de vase, cu servetele Pampers (nu stiu ce a fost in mintea noastra, doar nu le-a creat nimeni ca sa stergi copilul de pix la fund!!) si am fi incercat noi multe altele, dar ne-am dumirit pe internet ca pentru urmele de pix pe piele e bine sa folosesti fixativ de par pentru ca dizolva pasta de pix. Bune si forumurile de mamici la ceva. 🙂

Singura consolare pe care a gasit-o tati pentru mami a fost ca aceasta nu e ultima boacana a Alexandrei si nici cea mai mare. See you soon!

10 thoughts on “Prima boacana

 • 10/01/2012 at 10:24
  Permalink

  =)))) E CLAR:SEAMANA CU TATI :))))

  Reply
 • 10/01/2012 at 12:56
  Permalink

  George ! Sa n-o certati pe Alexandra,poate încearcă sa-si arate talentul unui pictor…baietelul meu mi-a zgariat toată mașina…pana la 10 ani trebuie sa-i iertam.

  Reply
  • 10/01/2012 at 13:04
   Permalink

   Asta cu pictorul e maxima!! 🙂 Nu o cearta nimeni, doar ii explicam ca nu e frumos si nu ma indoiesc de faptul ca la un moment dat va intelege.

   Reply
 • 10/01/2012 at 13:16
  Permalink

  Corect, urmeaza peretii din spatele canapelei (si nu numai).
  Suparare mare la parinti, dar, peste cativa ani, veti povesti cu mandrie – tuturor prietenilor – despre aceasta boacana a ei.
  Draga tatii :)))), creste dar nu se opreste aici! Eu zic sa o lasati macar 5 minute singurica in camera. Un marker ar tine mai bine in manuta, e mai usor de manevrat, e mai evident/strident, permanent :D.
  Sa cresti mare Alexandra si sa le aduci parintilor multe bucurii! 🙂

  Reply
  • 10/01/2012 at 17:43
   Permalink

   daaa, marker am eu pe toata parea de jos a canapelei care e tot galbena 😛

   Reply
 • 10/01/2012 at 16:23
  Permalink

  stai sa vezi urmeaza pereti si la urma cam tot pe unde poate ajunge toti fac la fel cand gasesc creioane colorate

  Reply
 • 10/01/2012 at 20:19
  Permalink

  Va veni un moment cind veti vamui toate cadourile, dar absolut toate: ciocolata nu, obiecte care lasa urme (in special colorate), nu…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *