Podcast

Cornel Ilie * Din toată povestea asta vom ieși niște oameni mai buni

L-am găsit pe Cornel Ilie singur acasă, la curte, bucuros de aerul curat din afara Bucureștiului, singur cu cățelul Silver și pisica Asia.
Nu sunt decât vreo două săptămâni de când au început restricțiile, iar tonusul lui Cornel e încă bun. Profită de această perioadă ca să acumuleze lucruri, dar și ca să ofere. Are timp suficient ca să scrie muzică sau versuri, a și făcut deja acest lucru, așa că ieșirea din izolare s-ar putea lăsa cu piese noi.
Liniștea nu e spartă decât de puținii vecini pe care îi are și care astăzi au ascultat Pink Floyd, John Lennon, Leonard Cohen, La mare la soare de la Valahia și la final Albano și Romina.
Cornel și colegii din Vunk și-au programat prima apariție împreună online miercuri. Detalii în podcast-ul de azi.

 

Cornel Ilie:

  • Este o perioadă foarte bună pentru compus, ai trimp să intri foarte mult în tine după resurse, este timp să acumulezi și sa concertești tot ce acumulezi. E o perioadă foarte bună pentru oamenii creativi.
  • Am scris câteva piese deja. Nu îmi propun să scriu, dar se întâmplă să îmi vină idei.
  • Cred că oamenii au nevoie de speranță.
  • Din toată povestea asta vom ieși niște oameni mai buni, mai umani, oameni care o să știm să ne bucurăm  mai mult de lucruri simple.
  • Nu m-am mai văzut cu colegii de trupă de la ultimul nostru concert, din 5 martie. Suntem fiecare la casa lui.
  • Cred că se vor schimba multe: educație, modul de a face business, modul de a face entertainment.
  • Miercuri la 19.30 vom posta pe YouTube documentarul nostru, Jur să spun adevărul și acolo vom sta în direct ca să discutăm cu fanii.

Foto: Petru Ivu

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *