Muzica Radio Video

Ziua Shakira + video ‘Loca’

shakira_locaAm scris de Ziua Bon Jovi, Ziua James Blunt… dar am uitat sa va spun ca pregatim Ziua Shakira la Europa FM. Pe 19 octombrie se lanseaza albumul Sale el Sol/The Sun Comes Out, primul single fiind “Loca” (nu-mi place neam, dar sa nu spuneti la nimeni). Noi nu lansam albumul pe 19, dar facem zi speciala pe 26 octombrie!!!!!!! Pana atunci avem si videoclip la “Loca” (asta’mi place 🙂 ) Enjoy!

10 thoughts on “Ziua Shakira + video ‘Loca’

 1. George,de ce Shakira are o zi speciala iar Kylie minogue nu?iar ce e mai grav james Blunt care are doar doua albume si o zi speciala in dauna lui E Iglesias care este printre cei mai difuzati artisti in ultimii 10 ani la europa fm si are de n ori mai multe albume vandute !
  Ca veni vorba de Enrique,pe langa faptul ca noul lui album o sa vanda mai mult decat al lui Blunt,ce zici de piesa si de clipul cu N Scherzinger?

 2. Kylie a mai avut zile speciale, Shakira niciodata la Europa FM. La fel si cu James Blunt.
  Enrique a lansat numai piese ‘nepotrivite’ in ultima perioada pentru Europa FM, plus ca nu putem lansa chiar pe toata lumea. 🙂
  Nu stiu despre ce piesa NS vorbesti… astept detalii.

 3. Stai ca mai am o recomandare pentru tine,nu pt dir muzical Zafiu George:Ellie Goulding-Under the sheets

 4. Sunt curios ce parere ai de piesa.In alta ordine de idei sunt curios de ce nu-ti place Lady gaga si ce parere ai de anuntatul feauturing cu Cher?

 5. ,,wow!!!,,

  m-am cam saturat de dansa si de sexualitatea-i……
  vulgaritate.astept si altceva de la shaki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *