Vunk si Antonia au lansat Pleaca

Vunk e singura trupa romaneasca pentru care am mers intr-un magazin si am cumparat un cd. Primesc zilnic la radio o multime de discuri, dar la un moment dat au lansat un album pe care nu l-am primit nici macar a doua zi de la lansare, asa ca m-am dus sa-l cumpar. Sunt fanul lor inca de la prima piesa lansata si chiar daca nu mai au parfumul inceputurilor inteleg fenomenul pentru ca nici eu nu mai am 23 de ani. 🙂

Pentru ca in jurul formatiei au gravitat de cele mai multe ori fete frumoase, Cornel & Co. ne propun incepand de azi si un videoclip cu una din cele mai frumoase femei ale planetei. Vunk si Antonia au lansat Pleaca, videoclipul umbland singur pe internet de doar cateva ore.

Acesta este doar primul pas al unui proiect care se intituleaza Vunk la inaltime despre care insa o sa va dau detalii cat de curand, mai ales ca Europa FM este partener al evenimentului.

10 thoughts on “Vunk si Antonia au lansat Pleaca

 • 14/11/2011 at 13:46
  Permalink

  Pentru mine,imaginea lui Cornel ramane contopita cu ,,Langa inima mea…,,cantata exemplar cu Maria Radu.Am savurat din plin acel moment,cu acel clip frumos impachetat 😆

  Fata sensibila insa,raman fidela iubirii dintotdeauna:Lacrimi de coniac 🙂

  Reply
 • 14/11/2011 at 13:52
  Permalink

  Mie imi place mai mult Artificii pe tavan !Asta suna ca la Etnotv :)) pleaca,maine o sa-mi treaca/pleaca lasa-ma sa MOR!!!:D OMG ce versuri!
  Nu-mi place frate,asta este!:)
  Antonia arata bine ca are 20 de ani,daca acum nu,atunci cand?!:))
  Va salut si va ascult!:-)

  Reply
 • 14/11/2011 at 16:35
  Permalink

  Diana, Lilly, Darius, nimic nu mai e ce a fost. Nici Vunk!! 🙂 Au pornit pe o alta cale, la fel cum dupa mine a facut si trupa Vama.

  Darius, Nickelback suna senzational. Voltaj si Sistem in Garaj? Why not! 🙂

  Reply
  • 14/11/2011 at 17:11
   Permalink

   Vama nu o sa fie niciodata Vama Veche.Nu o sa mai scoata piese precum Epilog,Vara asta,Zmeu,Vino sa visam sub apa etc.La fel cum si l duta nu exista ca si artist solo,la fel cum mini aventura solo a lui bitman din 94 cu dincolo de nori a fost sortita esecului!

   Reply
 • 14/11/2011 at 17:04
  Permalink

  George,de 6 ani am o intrebare pentru tine: De ce nu s-a difuzat niciodata la europa fm trupa cu cele mai multe number ones din istoria Marii Britanii,westlife?

  Reply
 • 14/11/2011 at 22:45
  Permalink

  Mie Vank mi-a placut cu stilul vechi:) acum suna a Ozon cu Ala Pugaciova 😀 asta simt eu cand ascult ritmul piesei,versurile astea de Manele Tv ca tot zicea cineva mai sus de Etno tv ! Asta-i parerea mea si scuze daca deranjez pe cineva! 🙂 Antonia e frumoasa,deh,ca la 20 de ani! 😉
  Astept TAXI in Garaj la EFM si Voltaj,Proconsul…
  p.s. Felicitari pt Fenomenul Garaj, dl.Zafiu!:)

  Reply
 • 15/11/2011 at 13:52
  Permalink

  cat imi mai place piesa asta, dar live suna mai bine, mult mai bine chiar…

  Reply
 • Pingback:Cornel Ilie are blog | george zafiu punct ro

 • 10/10/2012 at 23:25
  Permalink

  Super concertul.Am pierdut evenimentul de anul trecut,am recuperat acum recucerindu-ma,contopindu-ma,indragostindu-ma!Am plâns tăcut cu ,,Lacrimi de coniac”,am ras reascultand artificiile,m-au vrăjit acordurile finale…Aplauze!!!!! Felicitări artistilor,felicitări vouă!:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *