Foto, Muzica

Voltaj merge mai departe

Toata presa e calare pe vestea legata de spargerea trupei Voltaj. Toata lumea incearca sa afle ce si cum, dar daca nu au o conexiune buna cu formatia nu o sa afle, iar daca au legatura asta atat de puternica sunt convins ca informatia nu va deveni publica, asa ca…Voltaj merge mai departe.

In luna august, cand am fost la lansarea videoclipului “Lumea e a mea” nu am mirosit nimic din ce urma sa se intample la inceput de decembrie. Cred ca ar fi putut merge la infinit inainte si numeni nu s-ar fi prins de nimic, dar din pacate nu a fost sa fie asa. Si Voltaj, dar si Bobby Stoica vor fi destul de discreti cat sa nu se balacareasca in perioada urmatoare, macar in amintirea vremurilor traite impreuna.

Mai observ ca presa plange de mila formatiei… nu e cazul. Membrii trupei au trecut de la agonie la extaz si invers de cateva ori, suficient cat sa se caleasca pentru o astfel de intamplare. La cum ii stiu, nu cred ca se vor opri aici, iar Bobby stie sigur ce are de facut de acum inainte, altfel nu s-ar fi ajuns pana aici.

Bafta Voltaj! Bafta Bobby!

 

Tagged ,

2 thoughts on “Voltaj merge mai departe

  1. Din pacate Voltaj a ajuns o cumetrie de familie, in care x nasul lui Y si Y e nasul lui Z.Cum Bobby nu a intrat in hora de familie, l-au dat afara,desi el a compus toate melodiile incepand cu Albinuta etc.Domnul acela denumit Porkus e principalul vinovat de plecarea lui Bobby!

  2. Am cules vestea aici,in timp ce ascultam ,,Scrisoare”…:)Fara cuvinte,povestea lor trebuie sa traverseze orice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *