Muzica, Radio

Vibe FM, din 8 martie

Acum 15 ani, prin aprilie, incepeam aventura mea cu Europa FM. Nu stiam atunci ce urma sa se intample, habar nu aveam cum se face un radio din cifre si nu banuiam nici macar o parte din lucrurile care aveau sa se intample. Am avut noroc si succesul a venit aproape imediat.

Cu mai bine de o saptamana inaintea datei fixate pentru lansare am inceput sa difuzam muzica ce avea sa defineasca primul format Europa FM. Erau piese testate pe publicul din Romania, hituri pe care le cantau si alte statii radio, dar fara o reteta anume. In primele zile nu am difuzat nici macar un jingle, dar cu toate astea lumea asculta noul post de radio din Romania si habar nu am cum au inceput sa sune telefoanele. Erau primele felicitari…

Lucrurile s-au schimbat in ultimii 15 ani, dar dorinta de a fi cei mai buni o avem intacta. Vom face lucruri frumoase cu Europa FM in continuare, dar incepand de astazi istoria se repeta, oarecum, cu o alta statie. Bucurestiul se pregateste pentru un nou post de radio, Vibe FM. Pana la lansarea oficiala din 8 martie 2015, va invit sa ascultati cele mai frumoase piese de dragoste pe 92.1 FM sau www.vibefm.ro .

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *