Taxi Live In Garaj

Concertul asta ar fi trebuit sa aiba loc anul trecut, dar cum astrele si agendele nu s-au inteles deloc, vom avea Taxi Live In Garaj saptamana viitoare, pe 29 februarie. Daca vreti sa veniti alaturi de noi in Garaj nu trebuie decat sa participati la concursurile de la Europa FM sau de pe Facebook. Daca sunteti departe sau foarte departe ne auziti la Europa FM sau ne vedeti pe www.europafm.ro sau pe Music Channel.

Comments
6 Responses to “Taxi Live In Garaj”
 1. darius says:

  Daca nu canta piesa cu cainii comunitari,n-are farmec concertul!

 2. Danny says:

  Asa mai, ma bucur ca il transmiteti si pe net si pe tv la Music Channel. Se anunta show cu baietii astia!

 3. Doina Croitoru says:

  Mi-e dor si doare pentru ca Jumatatea mea nu mai e a mea si pentru ca atunci cand somnul fuge numar Stelele care cad in asteptarea unei Dragoste care e ca un pantof ce mi se potriveste. Rostesc Cele doua cuvinte fiului meu caruia doresc sa-i daruiesc o invitatie dubla pentru el si prietena lui, iar pe voi, cei de la Europa Fm, cu care ma trezesc si adorm, Va iubesc NON STOP.
  Nu reusesc sa va prind de pe nici o retea si-mi doresc sa fac o surpriza baiatului meu, cu o invitatie dubla.Multam fain.

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] george zafiu punct ro blog? Skip to content ← Taxi Live In Garaj […]

 2. […] a trecut pe la radio Dan Teodorescu. Am vrut sa mai vorbim despre concertul de maine seara si cel mai bun cadru era chiar Garajul Europa FM. Fotografia ar trebuie sa spuna multe despre […]Leave A Comment