Muzica

Taxi + Facebook = LOVE

Trupa Taxi a descoperit la finalul anului trecut cat de important e internetul si ce putere are Facebook-ul pentru o formatie, fie ea si din Romania. Piesa “Cele doua cuvinte” a bubuit pe Facebook mult inainte sa ajunga la radio, iar YouTube nu reusea sa contorizeze view-urile pentru unul din cele mai reusite videoclipuri din ultimii ani.

Recent, baietii si-au testat fanii de pe Facebook pentru a vedea in ce orase ar avea cel mai mare succes. Top 3 e format din Focsani, Iasi si Bucuresti, asa ca in perioada imediat urmatoare vor avea cantari in aceste orase. So, nu exagerez cu nimic daca spun ca Taxi + Facebook = LOVE.

Nu e nimic senzational in toata treaba asta, dar ma gandesc la muzicantii nostri si astept momentul cand unul cate unul vor realiza cat timp, dar mai ales cati bani au pierdut ignorand mediul on-line. Bravo Dane!!

PS: sa nu spuneti nimanui ca stiu ca baietii au o piesa noua impreuna cu… erau doua cuvinte parca. 🙂

Tagged , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Taxi + Facebook = LOVE

  1. Gata, domnule, ne-ai prins: ii cam iubim pe oamenii de acolo!

    P.S.: Chiar n-as dori sa vorbim despre piesa asta noua pe care am lucrat-o in studioul lui Smiley (cu Serban, care e usor genial), nici despre faptul ca e un featuring cu doi invitati, nici despre videoclipul ale carui filmari au durat doua zile lumina, nici despre cei care au acceptat sa apara in clip, nici despre locul in care au avut loc filmarile, pe bune, chiar n-as vrea sa vorbim despre astea :)) Vasazica ramane secretul nostru pana-n decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *