Muzica, Radio

Sting In The Tail

scorpionsIeri Europa FM a lansat ultimul album Scorpions. Ultimul si nu ‘cel mai recent’ pentru ca rockerii au declarat ca se vor retrage dupa aceasta lansare si dupa turneul mondial ce va urma si care poate dura 2 sau 3 ani. E posibil sa se razgandeasca si nu ar fi primii care ar face acest lucru, dar deocamdata ii credem pe cuvant.

Nu am fost niciodata fanul lor, desi i-am ascultat cu placere de multe ori. Nu am fost sa-i vad atunci cand au cantat in tara si nu am de gand sa o fac nici daca ne vor mai calca pragul, dar ascultand melodiile de pe album am simtit un parfum special. Sunetul imi amintea de piesele trupei de la inceputul anilor ’90, chiar daca intre timp au mai lansat ceva albume si acestea facusera pasul catre un alt sound.

Cred ca e singura experienta de genul asta pentru ca in general lumea se schimba, iar muzicienii nu fac exceptie. Michael Bolton din anii ’90 nu se mai regaseste pe albumul lansat anul trecut, la fel cum Madonna din ’80 nu are nici o legatura cu cea din ’90 sau chiar din ultima perioada.

In rest… Doru Oprisan a realizat un interviu cu Rudolf Schenker pentru care merita sa va rupeti un sfert de ceas, iar colegii din radio au publicat pe www.europafm.ro videoclipul primului single de pe albumul lansat ieri (The Good Die Young).

Tagged , , ,

1 thought on “Sting In The Tail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *