Muzica

Stigma traieste

Zilele trecute am crezut pentru cateva momente ca sunt la Surprize, Surprize cand i-am vazut in usa radioului pe Cornel si Emanuel – inima si plamanii formatiei Stigma. Da, da, trupa care lansa la Europa FM la inceputul anilor 2000 piese ca Fraier, de dragul tau si Jumatate tu, jumatate eu.

Atunci cand s-au despartit am insitat sa nu o faca, dar nu am gasit intelegere la nici unul din cei doi. Dar poate a fost mai bine asa, pentru ca altfel nu as fi trait o astfel de bucurie acum. Ascultand piesele cu care au venit imi dau seama ca sunt exact ceea ce mi-as fi dorit sa fie in continuare si nu sunt influentati de nebuniile care se intampla acum in muzica. Nu stiu daca e bine sau nu pentru ei, dar pentru mine e suficient.

Daca vorbesc astazi despre Stigma o fac pentru ca acum cred in viitorul acestei formatii si sunt convins ca in curand se vor activa si fanii care i-au iubit acum 10 ani. Mai jos o sa gasiti una din piesele inregistrate anul acesta de Cornel si Emanuel. Sper sa va placa si sa revin cu vesti bune curand. 🙂

Tagged , , ,

2 thoughts on “Stigma traieste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *