Smiley, Love Is For Free, video

smiley_09-1800In luna mai, la petrecerea Europa FM de 10 ani am facut cunostinta cu Smiley.ย  Wow!! ๐Ÿ™‚ De fapt a tinut mortis sa vina la party pentru a ne cunoaste si pentru a afla de ce nu e difuzat de Europa FM. Bine… curiozitatea asta o au multi artisti in tara noastra minunata… Sunt convins ca raspunsurile mele mai mult l-au enervat decat lamurit, dar avem timp sa dezvolatm subiectul cu alta ocazie.

Love Is For Free este o piesa care te face sa te simti bine. Are un mesaj simplu si frumos: dragostea e peste tot si nu costa nimic. E cea mai usoara metoda sa fii fericit. (Smiley)

Aflu ca Smiley a lansat cu Pacha Man o piesa noua, “Love Is For Free”, foarte buna din punctul meu de vedere, dar cine sunt eu sa judec o piesa sau un artist? Si videoclipul e frumusel foc. Enjoy!!

Credit foto: Silviu Sandulescu

3 thoughts on “Smiley, Love Is For Free, video

 • 24/09/2010 at 10:41
  Permalink

  Papusoii si sperietoarea fac tot farmecul. ๐Ÿ™‚
  eu astept dezvoltarea subiectului,sa nu uiti!

  Reply
 • 26/09/2010 at 19:49
  Permalink

  cum adica cine esti sa judeci piesa sau un artist ??? ๐Ÿ˜€ nu te mai ocupi de muzica in radio??? ๐Ÿ™‚ cred ca esti ok pt ati da cu parerea de o piesa! ๐Ÿ™‚ cred ca Smilley ar merita sa se auda la Efm…cred ca are piese decente! ๐Ÿ˜€

  Reply
  • 26/09/2010 at 20:07
   Permalink

   p.s cred ca am folosit de prea multe ori cuvantul: cred ๐Ÿ˜€

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *