Muzica, Video

Smiley, Love Is For Free, video

smiley_09-1800In luna mai, la petrecerea Europa FM de 10 ani am facut cunostinta cu Smiley.  Wow!! 🙂 De fapt a tinut mortis sa vina la party pentru a ne cunoaste si pentru a afla de ce nu e difuzat de Europa FM. Bine… curiozitatea asta o au multi artisti in tara noastra minunata… Sunt convins ca raspunsurile mele mai mult l-au enervat decat lamurit, dar avem timp sa dezvolatm subiectul cu alta ocazie.

Love Is For Free este o piesa care te face sa te simti bine. Are un mesaj simplu si frumos: dragostea e peste tot si nu costa nimic. E cea mai usoara metoda sa fii fericit. (Smiley)

Aflu ca Smiley a lansat cu Pacha Man o piesa noua, “Love Is For Free”, foarte buna din punctul meu de vedere, dar cine sunt eu sa judec o piesa sau un artist? Si videoclipul e frumusel foc. Enjoy!!

Credit foto: Silviu Sandulescu

Tagged ,

3 thoughts on “Smiley, Love Is For Free, video

  1. Papusoii si sperietoarea fac tot farmecul. 🙂
    eu astept dezvoltarea subiectului,sa nu uiti!

  2. cum adica cine esti sa judeci piesa sau un artist ??? 😀 nu te mai ocupi de muzica in radio??? 🙂 cred ca esti ok pt ati da cu parerea de o piesa! 🙂 cred ca Smilley ar merita sa se auda la Efm…cred ca are piese decente! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *