14 thoughts on “Smiley Live In Garajul Europa FM

 1. Acum serios vreau sa stiu de ce smaili e difuzat la Europa FM!? Asta nu are treaba cu muzica, cu limba engleza si chiar nu stiu cine sau CE doreste sa-l asculte.
  Popandaii care sunt “fanii” personajului nu cred ca sunt si ascultatorii Europa FM.
  Cred ca pe langa mine, sunt cel putin 98% din ascultatorii vostrii care chiar nu suporta “ghiv mi sugar end moni”.

  1. Emilian, gusturile nu se discuta. Dar sa stii ca daca ultimele doua single-uri Smiley nu era bune nu se difuzau la Europa FM. Ambele piese au fost testate pe publicul nostru si… 🙂 am avut doua piese bune de la el. Iti respect insa opinia, asa cum sunt convins ca si Smiley ar face.

 2. Este ziua fetitelor mele gemene, peste cateva zile si as dori tare mult sa le pot face surpriza de a-l vedea&asculta pe Smiley. La telefon n-am avut noroc, stie cineva o alta modalitate de a obtine macar 2 invitatii? Multumesc pentru (orice) raspuns, dar si mai mult pentru o veste buna 🙂 Numai bine, tuturor!

 3. buna George,
  am si eu o nelamurire, am castigat o invitatie la concertul Smiley din Garajul Europa FM si nu m-au intrebat cu cine vin cand mi-au luat datele. eu vreau sa vin cu sotul si cu un nepot se poate?
  multumesc,
  diana

 4. salut george
  am castigat si eu o invitatie la concertul lui Smiley. Pot sa vin cu fratele meu?

 5. Am lasat deoparte matematica in favoarea concertului si am ales bine.
  A fost un deliciu refrenul fredonat simtitor de Smiley, ,,sexy eyes,, =)) Dupa zile prea lungi avem nevoie cu totii sa ne descretim fruntile.

  Multumesc EFM si pentru acest an petrecut impreuna,o strangere de mana tie,George Zafiu! 🙂
  Sunteti familia mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *