Rea Garvey de la Reamonn vine in Europa Express

Asa cum promiteam in weekend, ieri am avut un interviu in exclusivitate cu Jamie Woon la Europa FM. Daca a pierdut cineva un cuvant din ce a spus noul Mesia al doamnelor gasiti interviul aici.

Miercuri avem treaba aproape toata ziua. Pana la concertul Partizan din Garajul Europa FM de la ora 19,30 ne intalnim in Europa Express cu un alt artist pe care l-am ascultat de multe ori in programele Europa FM, Rea Garvey. Rea Garvey de la Reamonn vine in Europa Express pentru ca si-a lansat in luna septembrie un album solo despre care am citit doar lucruri bune, dar nu credem pana nu ne spune si el ce si cum… 🙂 O sa va puteti face o imagine despre ce canta Garvey ascultand piesa “Can’t Stand The Silence”. Spre deosebire de Jamie, Rea Garvey vine in studioul nostru, asa ca va puteti exprima dorintele pana miercuri la pranz. Promit sa nu omit nici o intrebare.

Comments
One Response to “Rea Garvey de la Reamonn vine in Europa Express”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] e posibil. Ma asteptam sa vorbeasca minute in sir despre noul sau album si despre piesa cea noua, Can’t Stand The Silence, dar nu! E constient ca e bine sa vorbeasca despre sotia sa (romanca) in Romania, stie ca socrul […]Leave A Comment