9 thoughts on “Vrem 60% muzica romaneasca la radio?*SONDAJ

 1. Printre piesele romanesti, sa difuzati piesele lui:
  1. Romeo fantastik – “regele la sex si la manelele porno” cu melodia “traiesc bineeeeeeeeeeee”!! ;
  2. Adi minune – “Oooo viata mea……ce bine traiesc”;
  3. Vali vijălie – “Ooooo, dragostea meaaaaaa…..ce bine iti este langa mine”!
  4. Guţă “regele manelelor” – sponsorul electoral cu piesa “Noi traim bine, dar nu si voi!”
  5. Duet Angela Similea&Mirabela Dauer, cu piesa “Bine ca mai traiesc!”
  Care muzica romaneasca?!
  Artistii de calitate, ii putem numara pe degete.
  Insa genul Galax, Sexy si alte pitipoance sunt o gramada. Cum sa imi poluez urechile cu astfel de aparitii? Sper sa nu luati in serios promovarea a astfel de grozavii.
  Eu sunt multumita cu “Braze of Glory” cu un “Enjoy the silence”, cu un M. Bolton, dar si cu un DJ Project, Proconsul, Holograf, Directia 5, Iris si alti cativa.

  1. Desi am sarit de la un subiect la altul…mi-e atat de ciuda ca toti tampii sunt promovati in detrimentul persoanelor cu bun gust. E vorba atat de muzica dar si politica.

 2. Cred ca trebuie mers pe aceleasi coordonate ca pana acum.Nu,nu e nevoie de o schimbare,imbunatatire in ,,fonoteca,,EFM 🙂

 3. Daca ar fi mai multa muzica buna in Romania probabil ca am vrea sa o ascultam mai mult la radio, dar asa cum este acum nu prea 😀

 4. Ei, nici chiar asa…In afara de perioada Craciunului in care imi place sa ascult colinde (romanesti), nu cred ca m-as putea obisnui cu alt stil…In schimb, sunt alte melodii frumoase pe care nu le difuzati deloc sau foarte putin. Succes in continuare!

 5. Si mai este ceva…”Cea mai buna muzica din 80 pana azi…Hai ca din 80 mai gasesti ceva dar azi…?

 6. Nu. Nu vrem.
  Casele de discuri care sunt mana-n mana cu organismele sugative ale statului sa nu mai protejeze toate nulitatile si non-valorile romanesti.
  Ne facem de ras cu masuri d-astea totalitariste.
  Ce natzie!

 7. mi-ar placea sa ascult la radio vita de vie-praf de stele…sau piese de pe noul lor album,insa n-as vrea sa ascult numai muzica romaneasca la radio,ar disparea EFM,de unde sa iei cea mai buna muzica din ’80 pana azi?Asta ar insemna sa ascultam o piesa de 5 ori pe zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *