Radio

Visul meu continua

visul meu continuaAcum 15 ani prietenii imi spuneau ca trebuie sa fiu nebun daca plec de la un radio in plina ascensiune si merg catre un radio care nu exista doar pentru ca vreau sa fac altceva. Acum aproape 3 ani o parte din colegi au ales sa rupa randurile pentru ca nu credeau ca ne indreptam in directia buna.

Acum 15 ani daca nu as fi plecat de la Radio 21 as fi trait poate cea mai spectaculoasa perioada din istoria acestui radio, dar mi-as fi schimbat cursul vietii si as fi pierdut cea mai frumoasa poveste din istoria radioului, 15 ani de Europa FM.

Acum 15 ani nimeni nu miza pe un format nou pentru piata din Romania. Inaintea Craciunului din 2001, colegii francezi ne urau toate bune si sa devenim numarul 3 in anul ce urmeaza. Inainte sa implinim un an de emisie eram deja numarul 1. Acum 3 ani cineva imi sugera sa-mi caut un loc caldut inainte ca barca sa se scufunde. N-am mai vorbit de atunci… nu stiu ce mai face.

Acum 15 ani nu lua nimeni in calcul un program matinal care sa le incurce pe celelalte. Nici acum 3 ani nu se punea problema asa pentru ca parea misiune imposibila.

Azi dimineata am aflat ca Europa FM a redevenit radioul cel mai ascultat in orasele tarii in randul statiilor private. Mai mult, Desteptarea este cel mai ascultat program matinal de radio din Romania, avand cea mai mare cota de piata dintre posturile private la nivel national. Peste 850.000 de ascultatori sunt in fiecare dimineata pe frecventele Europa FM.

Acum 15 ani am crezut sincer in sloganul Viata se schimba!

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *