Radio

Sunetul secret = 7.000 EURO

Astazi sunetul secret a ajuns sa valoreze mai mult de 7.000 de euro. Daca nu ofera nimeni raspunsul corect nici in acest week end premiul va depasi luni valoarea de 8.500 euro cu sanse mari sa atinga valoarea de 10.000 de euro in alte cateva zile… Demisia o sa-mi ofere si mie sansa sa particip la concurs… ­čÖé Bafta!!

Tagged , ,

57 thoughts on “Sunetul secret = 7.000 EURO

 1. va rog sa-mi spuneti in direct la radio cate linii telefonice sunt alocate pt bucuresti si cate pt provincie si de ce atunci cand se deschid liniile, suna si mai apoi vine ton de ocupat .
  cum se poate ca altii sa intre de 3 ori in direct si eu cu familia mea sunam de pe 5 telefoane si nu am reusit macar o data
  va rog sa-mi raspundeti

 2. Eu ieri am intrat, adica sa ridicat receptorul…. si surpriza il auzeam pe George dar… surpriza…. o a treia persoana era deja in direct… explicatimi si mie de ce sa intamplat asta??? adica trebuie sa stau cu telefonul ocupat …. o ora si ceva pana dati voi drumul la concurs??? sa mor eu daca mai inteleg … am aproape 2 saptamani de cand incerd sa sunt … si ba suna dar nu raspunde nimeni…(cica sunt blocate liinile) haide ha…. din moment ce suna nu sunt blocate… Iar in legatura cu cei care suna si dau raspunsuri care sau mai spus… sa lase naibi telefonul liber.. pana invata sa asculte toate indiicile pe care le spune-ti voi la radio sau sa se uite pe net… in fine eu m-am saturat sa tot incerc…

 3. Este foarte redundant momentul startului. Introduce┼úi v─â rog, un ‘accent’ pe acest START cum ar fi fraza DJ-lui s─â ├«ncep─â cu ‘ACUM SUNA┼óI….

 4. nici o sansa cu telefoanele sunetul secret o parere desfacerea sul de tapet ptr a lipi pe perete

 5. am incercat si eu sa sun in timpul concursului dar nu am reusit. in momentul apelarii in timpul concursului, mi se spune ca numarul nu este in serviciu. ce se intampla????

 6. Trebuie s arecunaostem ca si la acest concurs vedem cat de individualisti sunt romanii… Dupa ce ca nu sunt atenti la indicii nici nu stiu sa vada ce cuevinte s-au mai folosit si efectiv DEBITEAZA tampenii ocupand linia telefonica , repetand aceleasi greseli dar mandri de a se auzi in direct.
  Banii strica orice om…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *