Guest, Radio

Jurnal de intern #13

După ce s-a terminat emisia, m-am suit în mașină și nu am oprit până când nu am ajuns la Fundățica. A trecut prea mult de când nu am mai pășit desculț pe iarba udă, de când nu am tras aer curat în piept sau de când nu mi-am scăldat ochii în cerul albastru. Prea repede a trecut weekendul,  însă, mă bucur că m-am întâlnit cu cei dragi. A fost primul weekend din 2015 în care am reușit să ies cu motocicleta la drum. Uitasem senzația de aventură și sentimentul de libertate ce ți-l oferă și imediat am consumat 200 de km. A fost un weekend intens.

Răsăritul mă găsește la volan pe DN1. De multă vreme n-am mai prins un răsărit așa de frumos. Am tot spus că opresc să fac măcar o poză, dar nu m-am îndurat. Nu mai era mult și ajungeam la radio. Puțin după ora 7 am parcat mașina și am urcat la Europa FM. De data asta m-am asigurat că farurile sunt oprite astfel încât să nu pățesc ce am pățit acum două săptămâni. Lumea este veselă. Nu pare a fi început de săptămână. Detaliul cel mai important este că urmează o săptămână scurtă cu un weekend lung, drept urmare, toți și-au făcut planuri pentru a ajunge ba la mare, ba la munte. Astăzi Deșteptarea s-a desfășurat sub supravegherea Taniei, un Golden Retriever frumos foc, ce iubește să fie smotocită. Ce e bine de știut, este că, la Dublu sau Nimic se dau mulți bani!

Toată ziua am lucrat la filmulețul cu prima emisie, de vineri. Sper să vă placă! În cazul în care aveți curiozități, nelămuriri sau întrebări îmi puteți scrie și vă voi răspunde negreșit. O puteți face pe Facebook folosind #jurnaldeintern sau în secțiunea de comentarii de pe blogul lui George. Acestea fiind spuse, vă doresc: Vizionare plăcută!

Tagged , , , , ,

1 thought on “Jurnal de intern #13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *