Europa FM Live In Garaj

Hi-Q, Gabriel Cotabita, Voltaj, Bere Gratis, Iris, Stefan Banica, Horia Brenciu sau Monica Anghel & Mahalarai Banda au venit si au cantat live in studioul Europa FM. De fiecare data am avut probleme legate de spatiu… Cu excepria lui Gabi, toti ceilalti au venit cu un adevarat arsenal (oameni & aparatura).

Desi promiteam in decembrie ca vom reveni cu genul asta de show… executia a durat ceva mai mult decat ne asteptam, asa ca a trebuit sa vina primavara pentru a anunta ca NE MUTAM. Din studio… cateva etaje mai jos – IN GARAJ. Si de la 11,oo la 19,30. Doar prezentatorul ramane acelasi, geniul, inspiratia si celebritatea sa fiind de neinlocuit. 🙂

Pe scurt: din 23 martie Europa FM Live din studio se transforma in Europa FM Live In Garaj, iar prima strigare ii are in prim plan peeeeeeee Holoooooograaaaaaaaaf!!

Bonus: ascultati cu atentie Europa Express si o sa puteti urmari concertul live chiar din garajul nostru!!

Comments
4 Responses to “Europa FM Live In Garaj”
  1. diana says:

    Sa fie !
    Eu deja mi-am rezervat loc.Sunt ,,din oficiu” 🙂 si condica e la mine ptr.inscrieri…

  2. Excelentă idee! Vrem și noi iar… piese noi, fițe noi, vrem vrem!

  3. Georgeta says:

    Abia astept! In pod,in debara,pe balcon… oriunde ar fi, sunt sigura ca va fi SUPER! Aaaa,sa nu uitam de modestia prezentatorului! :)))))))))) Diana,semnez condica!

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] mi-am adus aminte ca Horia Brenciu nu se poate opri niciodata din cantat. Nu s-a oprit decat dupa 2 ore la prima cantare din studioul Europa FM, in Garaj a avut nevoie de 1 ora si jumatate, iar dupa concertul de la Sala Palatului nu l-am sunat pentru felicitari… i-am spus doar ca […]Leave A Comment