Radio

BERE GRATIS? Oh DA !!

bere_gratisIn ultima zi din februarie Bere Gratis au pregatit un super concert la Teatrul National din Bucuresti. Incepand cu ora 20,oo o sa aveti ocazia sa ascultati cele mai frumoase piese de dragoste de pe albumul “O Colectie”.

Pana atunci insa va invit in Europa Express incepand cu Valentine’s Day pentru un set special de premii oferit de Mitza & Co. Primul pas e sa va inscrieti pe site-ul Europa FM cu o declaratie de dragoste pentru partener. Al doilea pas il fac eu… cele mai frumoase declaratii vor ajunge in direct si vor fi premiate cu doua genti de umar de la Puma, plus CD “O Colectie”, plus bilete la concert, plus… nu e suficient? NU! Toti cei inscrisi cu cel putin o declaratie, indiferent daca au intrat sau nu in direct in cele doua sapatamani cat dureaza concursul pot castiga un voucher in valoare de 1,000 euro de la Puma, pluuuuuus doua perechi de incaltari personalizate de la acelasi producator de produse sportive. Eh? Suna bine!? Va invit la concurs pe site-ul vostru preferat!!

Tagged , , ,

2 thoughts on “BERE GRATIS? Oh DA !!

  1. Bere Gratis canta din ce in ce mai bine,piese faine,versuri care merg la inima…imi plac din ce in ce mai mult! 🙂
    premii tentante.. 🙂 as vrea sa scriu o declaratie de dragoste,dar trebuie sa-mi gasesc inspiratia…:) momentan,sunt in pana de idei! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *