Radio

15 ani de Europa FM

15 ani de Europa FMM-am trezit la 4.00 azi. Cu 12 ore inaintea aniversarii oficiale a 15 ani de Europa FM. Fara ceas. Fara sa-mi programez acest lucru. Poate si pentru ca acum 15 ani nu-mi programasem sa vin la Europa FM sau sa deschid programele primul post de radio privat cu acoperire nationala. In 26 mai 2000 nu implinisem inca 23 de ani. Habar nu aveam ce inseamna cu adevarat playlist sau batalia pentru audiente radio. Traiam doar placerea de a face radio. Dincolo de toate lucrurile traite in ultimii 15 ani a ramas intacta placerea de a face radio, altfel sigur imi gaseam si eu un job de om normal in toata aceasta perioada.

Imi aduc si azi aminte detalii legate de prima emisie, de ultimele secunde inainte de ora 16.00, de radioul plin de oameni pe care in majoritate nu ii cunoasteam, dar care stateau cu ochii pe microfonul Europa FM si asteptau minunea, un radio, altul decat cel de stat, care sa se auda peste tot. Primele zeci de minute au fost transmise in direct si pe TVR2. S-au facut multe promisiuni atunci, iar in 15 ani am reusit sa ne tinem de toate, sper. Prima promisiune a fost Viata se schimba. Pentru mine asa a fost. Am sperat atunci ca vom fi foarte multi si am atins primul milion de ascultatori in mai putin de un an. Am urcat pe primul loc foarte repede si chiar daca am mai oprit motoarele, 2015 ne prinde din nou printre cei mai buni, primii in orasele tarii, acolo unde am vrut chiar de la inceput sa ajungem.

Sunt convins ca astazi pe frecventele Europa FM vor fi multi dintre cei care au trait primele ore de emisie impreuna cu noi. Sper sa retraim impreuna emotiile de atunci. La multi ani!

Tagged , ,

5 thoughts on “15 ani de Europa FM

  1. La multi ani postului meu preferat, Europa FM, la implinirea a 15 ani de emisie si multumiri pentru tot ceea ce ne oferiti noua, ascultatorilor, zi de zi. Va ascult din ziua in care ati inceput sa emiteti la mine in oras, la Pitesti, undeva pe la finele anului 2007. ( saptamana trecuta mi-am luat si cana, ma bucur ca ati trecut si pe aici!)
    Felicitari si pentru ce ai realizat la acest radio, condus in primul rand cu pasiune, asa cum spui si in articol. Europa FM reprezinta pentru mine, o insula de normalitate, o gura de aer proaspat intr-un peisaj media din ce in ce mai viciat, mai tabloidizat si de aceea consider ca voi, toata echipa, meritati laudele care vi se aduc! Aveti intr-adevar cea mai buna muzica si stirile care conteaza si apreciez ca n-ati coborat standardele pe care vi le-ati impus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *