Queen Rock Montreal DVD

Ma gandeam zilele astea ca am avut ocazia in ultimii ani sa vad ‘live’ cateva nume sonore din muzica internationala si ca senzatia traita in fata scenei este una unica de fiecare data.

Cand Europa FM a realizat o zi speciala pentru Elvis Presley am constatat ca Regele nu mai poate reveni pe scena si ca nu-l voi putea vedea niciodata ‘live’. Aceeasi senzatie o am zilele acestea pregatind week end-ul Freddie Mercury & Queen de la Europa FM. Am urmarit imaginile si m-am ofticat instantaneu ca m-am nascut aici… departe de locuri unde lumea traieste altfel si unde un act artistic te poate schimba pe tine ca individ in mai putin de doua ore…

Ma rog… asta e… trecutul nu mai poate fi schimbat, asa ca mai bine avem grija de viitor. Vine un week end senzational la Europa FM si e bine sa nu-l ratati. Iata cateva fragmente de la Montreal din 1981.

Europa FM va ofera un week end Freddie Mercury & Queen pentru a ne aduce aminte ce voce si energie avea Freddie, dar si pentru ca trupa lanseaza pe DVD ‘Rock Montreal’, un concert de senzatie din 1981.

Another One Bites The Dust

Crazy Little Thing Called Love

9 thoughts on “Queen Rock Montreal DVD

 • 21/11/2007 at 13:18
  Permalink

  SUUUUUUUUUUPER SOUND,VOCE ,TOTUL!
  IUBESC SI VOI IUBII MUZICA LOR PANA AM SA MOR! IMI ADUC AMINTE, CUM ACUM 16 ANI,CAND AM AUZIT STIREA CU MOARTEA LUI FREDDIE,AM PLANS CU SORA-MEA MAI RAU CA DUPA BUNICU CARE MURISE CU 3 LUNI INAINTEA LUI…QUEEN FOREVER!!!

  Reply
 • 22/11/2007 at 15:36
  Permalink

  Cu toate ca am ” actionat” in legatura cu acest weekend inca de luni, nu ma pot abtine sa nu scriu inca o data si sa va spun tuturor ca , desi am toate cantecele lor si DVD-urile celebre si desi ascutl toata ziua la birou, alternativ, Europa FM si un post din Cehia care da permanent numai muzica Queen,tot nu ma pot satura..
  La fel ca si George,regret ca m-am nascut prea devreme , astfel ca acum vad live sau la TV doar pe cei care au fost odata tineri si acum sunt ,inca, buni, dar orice s-ar zice, nu mai pot atinge aceleasi performante vocale ca atunci cand aveau 30 de ani!! Doar reeditari pe DVD ca acest Queen Live Montreal ne mai pot salva din tristete !!
  PS. Multumesc si eu Europa FM pentru acest weekend deosebit, ca si pentru popularizarea mea pe site-ul vostru.Mi-a facut placere !!

  Reply
 • 22/11/2007 at 16:11
  Permalink

  Ciudat cum mi-ai citit gândurile George.. asta dk mi se permite.. chiar mă oftic uneori că nu aveam si io vârsta asta, adik 23, pin aniii ’70.. să văd greii live.. Led Zeppelin, Frank Zappa, etc.. şi să fi trăit mai spre vest niţel.. oricum , răspunsul meu la articolul tău, dk i pot spune aşa – pentru că l-am scris înainte să îţi vizitez blogul – e la mine p blog..
  În ceea ce îi priveşte pe Queen – May va rămâne în istorie ca un chitarist inventiv cu un sound original, dur dar cald în acelaşi timp, iar Roger Taylor a demonstrat destule, având în vedere că nu avea studii muyicale, doar colegiul medical la activ.. rock on

  Reply
 • 23/11/2007 at 11:38
  Permalink

  Important !!
  Pentru fanii adevarati,revin cu un indemn la vot ( nu pentru duminica) pentru Queen, votati la adresa: http://www.votenumber1.com
  aveti posibilitatea sa alegeti trupa Queen “Best rock band” !!.Se poate vota de mai multe ori in aceeasi zi! Votati , votati!!
  Rock on !!
  Cristina Radu

  Reply
 • 23/11/2007 at 12:57
  Permalink

  Iar intervin.. cu o corectura care mie mi se pare importanta, si pentru istoria trupei Queen si pentru cultura generala..
  Montreux este in Elvetia pe malul lacului Geneva, nu in Franta !!Tot acolo , Freddie si-a cumparat un apartament , unde s-a retras cand se simtea rau,in ultimele luni de viata.
  Daca e posibil , te rog sa faci corectura de rigoare…

  Reply
 • 23/11/2007 at 22:35
  Permalink

  dk nu te superi cristina.. votez.. dar votez cu led zeppelin.. as always.. they rule ! rock on 😀

  Reply
 • 23/11/2007 at 22:37
  Permalink

  desi observ ca sabbath au fost eliminati.. deep purple nu apar.. nu stiu cine a facut clasamentu dar mai are de ascultat..

  Reply
 • 26/11/2007 at 16:09
  Permalink

  Acest nume Queen este cel mai sonor si cel mai greu al muzicii rock si al muzicii in general. A recunoscut-o si Robert Plant, Paul McCartney, Phil Collins, etc.
  Freedie Mercury a fost cel care a dat tonul celor mai inovative sound-uri rock si nu numai. A fost cel care a dat tonul unei generatii intregi cu unghii vopsite, cu troape pantaloni evazati dar in special tinutele de scena pe care altii le-au copiat ulterior.
  In ceea ce priveste muzica el a fost cel acre a introdus opera in rock si de aici multe genuri au derivat (Stratovarius, Apocalyptica, Metallica, Guns’n’Roses etc).
  Mai departe nu exista formatie cu numar de fani mai numeros si cu recorduri mai multe decat ei.
  Nici macar Beatles nu este mai titrata din acest punct de vedere.
  Cu siguranta unde te duci si pomenesti numele QUEEN lumea stie ori un component ori o melodie este imposibil.
  Va readuc aminte ca aceasta performanta a fost facuta de ei in anii 70 cand era o concurenta mult mai mare decat in anii 60 sau 50 (Elvis sau Beatles).
  Nu cred ca mai am nimic de adaugat decat votati cu Queen si rock on!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *