8 thoughts on “Noul spot video Adevarul

 1. Salut, de felul meu nu sunt o pretentioasa dar n-am inteles nimic….voua v-a transmis ceva acest spot? Care e legatura cu Playing with fire?

 2. Hm……dragut!
  Prezenta amandurora aduce ceva frumos spotului. Ritmul melodiei e si el placut la auz. Insa tema …….nu imi sugereaza prea multe idei. Dar nu sunt o specialista sa ii judec. Poate va avea “priza” la public. Am incredere in ei doi.
  Am observat ca juriul Eurovizionului nu cauta un Hit, ci un song cu impact puternic pe moment. Iar acesta, cred eu ca …….are sanse. Sa ne gandim la songul de anul trecul…….Fairytale………vioara…….ritm placut……..si era doar de moment. Daca reascult melodia, nu imi mai este deloc draga. :))
  Succes celor doi participanti!

 3. Să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu :))) Cineva trebuia totuşi să plătească, zic. Doreaţi ceva cu fonduri tvr? Mie îmi place…are o oarecare poveste, uşor haotică da’ merge. E un delicios ghiveci de efecte şi idei ca vorba aia… dacă nu ne putem hotărî le băgăm pe toate…

  Altfel… în sfârşit neşte români care copie inteligent de la Gaga 😛 şi anume partea de product placement

 4. Nu stiu de ce in fiecare an imi spun ca putem mai bine cand probabil nu e deloc adevarat. Videoclipul e aiurea…melodia e o copie adaptata anului 2010 dupa Girl a lui Anouk. Pacat de Paula Seling.
  Cand o sa ne acceptam ca tara, cu traditii, muzica, limba…cum face in fiecare an Moldova ( prestia de anul trecut a fost fenomenala)..poate atunci vom putea emite pretentii la podiumul Eurovisionului.

 5. salut george, dc nu mai puneti pe site stirea mondena? nu o prind mereu in direct si obisnuiesc sa o ascult de pe site

 6. George…..dar parerea ta care este?! Nu am auzit melodia in playlistul Efm. Deci?
  Lambada suna mai bine?!!! A propose de comentariul tau de la Efm. :))
  Super weekend!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *