Muzica, Video

New Kids On The Block

NKOTB se intorc in muzica. Nu au avut loc niciodata printre preferatii mei, dar reprezinta una din primele trupe de baieti care au schimbat muzica la inceputul anilor ’90. Nu era revista fara un poster cu ei si nici colega de scoala fara un preferat din aceasta trupa.

Vestea buna e ca se intorc. Daca nu se vor opri doar la un ‘Best Of’ inseamna ca mai au ceva de spus. Daca nu… pustii de azi se vor uita la ei destul de ciudat, daca se vor uita…

Iata cateva melodii care i-au facut celebri pe New Kids…

STEP BY STEP

TONIGHT

HANGIN’ TOUGH

YOU GOT IT (THE RIGHT STUFF)

DIRTY DAWG

BABY I BELIEVE IN YOU

8 thoughts on “New Kids On The Block

  1. Si eu…fan NKOTB!!!! cate postere aveam prin camera!!!! si erau toate colegele innebunite dupa ei si muzica lor! A fost o perioada buna a muzicii,a trupelor de fete,dar si de baieti! Merci,George ca ne-ai mai amintit de anii tineretii….

  2. cand ramai fara bani,cand nimeni nu te baga in seama,cand nu stii sa faci altceva,ce-i de facut?te intorci la muzica.
    acum ce segment de piata vor ataca?pe cel intre 30-40 de ani?ca sigur nici o pustoaica nu va lesina la aparitia lor pe scena.

  3. unul greu…
    ar fi interesant de vazut o mare de “copile”de 30 de ani rupandu-si hainele,aruncandu-le lenjeria pe scena… ca-n vremurile bune ale formatiei.

  4. Pushtoaica din noi fetele va exzista mereu:))))))) in momentul cand dispare poti fi o femeie crispata si la 16 ani;;;;)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *