Muzica

My MTV

1987, s-a lansat MTV Europe. Primul videoclip a fost Money For Nothing (Dire Straits) si nu cred ca e cineva pe lumea asta care sa nu cunoasca versul “I Want My MTV”.

La vremea respectiva inca asteptam sa vad “Mihaela” si de cele mai multe ori programul tv incepea fara celebrul desen animat, dar dupa 1990 am descoperit la prieteni un post de televiziune care difuza numai muzica, poate prea multa muzica fata de cat as fi crezut eu ca exista pe lumea asta. Am asteptat vreo 2 ani pana a venit cablul si la mine in bloc!! Cand s-a produs minunea stiu ca am stat toata noaptea la televizor. Cred ca atunci m-am indragostit iremediabil de Bon Jovi!! Am urmarit un interviu cu ei si trebuie sa recunosc eram putin invidios si pe reporterul care punea intrebari. Cred ca atunci mi-am dorit sa fiu in locul lui si… uite ca destinul a facut sa ne vedem peste ani.

Acum MTV-ul nu mai e ce a fost, dar eu am ramas marcat de inventia asta!! La multi ani, MTV Europe!!

2 thoughts on “My MTV

  1. cu cat nesat m-am uitat la primul documentar cu Led Zeppelin dat pe MTV si cat il invidiasem pe un bun prieten ca venise cablul la el in bloc cu mult inainte sa vina si la noi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *